Žig za drvo je robustan i impresivan način otiskivanja

Žigovi za drvo kreiraju besprijekoran otisak pečata na različitim materijalima te su jednostavni za rukovanje. Žigovi omogućuju pečatiranje brojnih materijala kao što je koža, drvo ili kruh. Ovo je odličan način za stvaranje impresivnog dojma proizvoda i imidža poduzeća. Najviše se koriste u drvnoj industriji za označavanje drva.

Neizbrisiv otisak u svega par trenutaka

Žig za drvo je zapravo lemilica koje se uključuje u struju. Čim se uključi, počinje zagrijavanje žiga. Donji dio lemilice je izrađen od mesinga koji je legura bakra i cinka te ima dobra mehanička svojstva, iznimno je čvrst i otporan na koroziju. Željeni oblik otiska pečata formiran je iz mesinga. Zagrijavanje lemilice do potrebne temperature traje svega par minuta, a nakon što se dovoljno zagrije, žig je spreman za otiskivanje. Poželjno je prije otiskivanja na proizvod, probno testirati otisak na nekoj površini. Žig se prisloni na par sekundi na mjesto gdje se želi kreirati otisak i makne. Na površini ostaje trajan otisak koji se ne može izbrisati. Prilikom upotrebe, preporuča se korištenje rukavica koje štite od temperature jer mali neoprez i pad koncentracije mogu uzrokovati opekline višeg stupnja.

Osebujan način kreiranja brenda

Iako se žigovi za drvo najviše koriste u teškim industrijama za označavanje robe, osobito u drvnoj, mogu se lako primijeniti i u ugostiteljstvo. Zbog svoje vrhunske prilagodljivosti, žig ostavlja neizbrisiv otisak na brojnim površinama pa tako i na kori citrusa. Žigovima možete otiskivati koru naranče i limuna te svojim gostima pružiti nezaboravno iskustvo i fantastičan dojam.

Proizvod možete pronaći ovdje… Kreirajte imidž poduzeća na poseban način i oduševite svoje klijente besprijekornom uslugom. . Kvaliteta naših proizvoda je iznimna, vrijeme isporuke je kratko, a uz sve proizvode dobivate garanciju.  Kontaktirajte nas na www.git.hr i www.pecati.com kako bi Vam olakšali poslovanje i omogućili unaprjeđenje Vašeg biznisa. Pratite nas na društvenim mrežama Instagram Facebook gdje možete pronaći i ostale zanimljive proizvode koji olakšavaju svakodnevne poslove u poduzeću.