Pitate se zašto smo odabrali baš COLOP za svog partnera u biznisu sa pečatima?

Razlozi su brojni, ali jasni. Naime, uz vrhunsku kvalitetu, COLOP nudi cijeli niz veličina pečata, od malih i džepnih do velikih. Uz to nudi i najveći izbor formata pečata, od četvrtastih, okruglih i ovalnih do čak trokutastih.

Osim toga, COLOP-ov program donosi pečate za svaku primjenu, od profesionalnih linija za intenzivnu upotrebu do hobby programa.

Evo još nekoliko razloga zašto smo mi odabrali COLOP te zašto isto preporučamo i vama: 

Jednostavni a izdržljivi

COLOP pečati su ekonomični su, ergonomični i funkcionalni, modernog dizajna ali izdržljivi, jednostavni i ugodni za upotrebu. Isprobano!

MICROBAN antibakterijska zaštita

U svakodnevnom poslovanju jedan pečat najčešće koristi mnogo različitih pojedinaca koji na pečat prenose i svoje bakterije. Microoban antibakterijska zaštita ugrađuje se u tijeku proizvodnje te štiti od razvoja štetnih bakterija. Zaštita se ne može isprati ili istrošiti.

Zeleni pečati

COLOP donosi liniju zelenih pečata izrađenih od održivih i recikliranih materijala. U izradi svakog pečata koristi se između 65 i 80 posto reciklirane plasike.

Odlični džepni pečati

Multifunkcionalni i uvijek uz vas – Pocket stamps ili džepni pečati uvijek su pri ruci – na stolu, u torbi, oko vrata ili u džepu. Izuzetno su jednostavni za korištenje, čisti, mali i prenosivi. Tu su i olovke pečati – PEN stamps – također multifunkcionalne, uvijek pri ruci i modernog dizajna.

Kvalitetni zamjenski jastučići i tinte

COLOP nudi cijeli niz zamjenskih tinti i jastučića za svoje pečate te jedino korištenjem orginalnih jastučića ćete svojim pečatom svaki puta dobiti jasne i čiste otiske – od prvog do zadnjeg otiska.

Mi smo isprobali, a vi?

Naručite odmah na www.pecati.com