Primjene UV svjetla su zaista brojne, od osvjetljenja u klubovima do dezinfekcije vode i uništenja virusa gripe. Iako ne možemo obećati da će naša UV lampa uništiti bilo kakve viruse, garantiramo da će vam u kombinaciji s našim pečatima natopljenima UV tintom izuzetno pomoći kada želite ostaviti trag koji nije vidljiv baš svima. 

Bez obzira da li želite obilježiti svoje goste kod ulaza u noćni klub ili na event, ostaviti poseban otisak nakon higijenske kontrole ili se poigrati sa svojom djecom i njihovim dječjim pečatima, preporučamo vam Noris UV Lampu koja emitira ultraljubičaste zrake (320 nm – 400 nm) i pečat s bezbojnom tintom ili u raznim bojama Noris UV tintom.

UV lampu možete koristiti i za provjeru neonskih boja, autentičnosti novčanica ili identifikacijskih dokumenata, kod otkrivanja minerala i dragog kamenja…
Noris UV lampa je praktična, lagana i jednostavna za prijenos. Džepne je veličine i ima vezicu pomoću koje je možete objesiti na vidljivo mjesto.

Uz UV lampu svakako morate nabaviti i pečat na kojeg ćemo vam gravirati željeni otisak sa simbolom, logotipom, tekstom ili nekim drugim elementom po izboru, te UV tintu! Otisak vašeg pečata može prikazivati i funkcionalni QR kod čijim skeniranjem ćete otvoriti link s željenim sadržajem.

Svi pečati iz naše ponude, automati i pečati s drvenom drškom, su pogodni za UV tinte, stoga je na vama da samo odaberete.

Trenutno, u našoj ponudi možete naći dvije vrste UV tinte:

Tinta NEON-UV 117 – 25 ml

Visokokvalitetna Noris tinta NEON-UV 117, 25 ml ostavlja otisak sa fluorescentnim efektom, čak i na bijelom papiru, vidljiva je pod UV svijetlom. Odgovarajuća je za otiskivanje na kožu i može se koristiti s dječjim pečatima. U ponudi imamo tintu u zelenoj, rozoj, žutoj i narančastoj boji.
Tinta za pečat 804 UV – 25 ml

Visokokvalitetna UV Noris tinta za jastučić pečata – 25ml. Nevidljiva je pod normalnim svjetlom, ali žućkasta pod UV svjetlom (valna duljina oko 370 nm).