Proizvodnja nikada nije bila bolja, potražnja je velika i vaša ponuda to svakako može pratiti. No, nikako da se posložite i organizirate svoju proizvodnju, te na taj način sve zajedno dignete još jednu razinu iznad?

Imamo pravi alat za vas kojim možete krenuti u tom smjeru!

Pečat numerator S 226/P savršen je za označavanje i klasificiranje proizvodnje, proizvodnih linija i serija, lotova, zbornika, kolekcija, za kodiranje i šifriranje dokumenata, sortiranje hrpa ili jednostavno identifikaciju velikog broja lista proizvoda, usluga, načina i stupnja poslovanja i slično.
Uz to, izdržljiv je, moderan i jednostavan za upotrebu.

Duboko ukalupljeni brojevi i simboli na snažno vuklaniziranim kolutima lako se smjenjuju okretanjem nazubljenih kotačića u željeni položaj na ‘otisnoj poziciji’. Simboli su uvijek čitki i lako se poravnavaju za točno otiskivanje.

Numerator S 226/P sadrži 6 znamenaka tj. kolutova sa brojevima od 0 do 9 i dodatnim simbolima: prazno mjesto, povlaka (-).

Jedna od glavnih značajki je prostor namijenjen dodavanju teksta prema vašim potrebama i zahtjevima te je taj dio fiksan (jednom izrađen, više ne možete mijenjati sadržaj) – plavo područje na slici ispod.

U sredini je pozicioniran numerator kojeg možete podešavati prema potrebi
(no nije moguće ga naknadno uređivati jer je tvornički tako postavljen).

 

Pečati koji su slični po namjeni:

• S226 – samo numerator sa 6 znamenaka / koluta
• S260 – datumar sa mogućnošću dodatnog teksta
• S120/WD – datumar sa unaprijed predloženim tekstom (12 poslovnih izraza)
• Kolutni numeratori – širok raspon ručnih numeratora sa različitim bojem kolutova/znamenaka (ne sadrži jastučić sa tintom)
• P 700 – datumari sa različitim veličinama ploče u koju je moguće uklopiti željenu tekst ploču (ne sadrži jastučić sa tintom)
• Classic line 2106/P , 2008/P , 2010/P – uredska varijante S 226/P sa 6, 8 ili 10 znamenaka/koluta i dodatnim prostorom za tekst ploču