otisak_na_majice

Postanite modna ikona uz e-mark

Pozdravite proljeće, pozdravite majice kratkih rukava. Što se tiče mode, proljeće nam je mnogima najdraže godišnje doba te mislim da nas ima više koji bismo željeli pustiti svoje modne ideje na slobodu. S COLOP e-mark create to više nije problem i pokazat ću Vam nekoliko inspirativnih ideja koje možete koristiti sa svojim majicama.

Pomoću aplikacije na svom mobilnom telefonu, koja je povezana na e-mark create, možemo na svoju odjeću isprintati što god želimo. Ovo toliko dobro da jednostavno morate vidjeti i uvjeriti se u videu.

Vašoj personalizaciji nema kraja, možete printate što god zamislite i napravite u aplikaciji na Vašem mobilnom uređaju.

Otisak u više boja

Oni koji misle da su mogući samo crno bijeli otisci bit će još više uzbuđeni kada saznaju da je e-mark višebojni pisač. Želite li šarene slike? Ili biste više voljeli jednostavni slogan? Ispisujte što god želite. Ako Vam se otisak na odjeći ne sviđa jednostavno stavite majicu na pranje ili ga sami operite ručno vodom i sapunom. Tinta se vidi jako dobro, ali nije vodootporna. Mi mislimo da to nije nedostatak već pozitivna nuspojava.

VAŽNO: Početni položaj otiska mora biti postavljen u središte. To se izmjenjuje u postavkama aplikacije. Jedno Vam možemo obećati, bilo s ravnalom ili bez njega, s više prakse Vaši će otisci biti sve bolji i bolji.

Postoji i super dodatak koji omogućuje ispis na neravnim površinama bez razmazivanja otiska. Uz pomoć COLOP e-mark ravnala možete postaviti svoj otisak stavljajući odjeću točno tamo gdje želite da bude vaš otisak. Jednostavno stvorite otisak, stavite ravnalo na tkaninu, postavite oznaku e-markera na njemu i započnite ispis.

Mi smo iznimno sretni što uz e-mark uređaj možemo kreirati vlastite modne kreacije.

Savjet: kada otiskujete na odjeću tanke tkanine, preporučuje se staviti papir ili karton između slojeva tkanine. To sprečava tinti da se otisne i na drugu stranu majice.