Toper za tortu pravi je izbor za stvaranje slavljeničke torte iz snova

Toperi ili ukrasni vrhovi za torte postali su neizostavni dio slavljeničkih torti te su ukrašavanje slastica podigli na sasvim novu razinu. Ovaj trend jedan je od novijih na našem području, ali se jako brzo proširio i postao sastavni dio različitih slavlja te odličan dodatak mnogim prigodama. Isplanirali ste veliku proslavu do najsitnijeg detalja, ali Vam nedostaje još samo ono nešto, ona neka sitnica? Tražite savršeni dodatak ukusnim slasticima koje će se pronaći na slavljeničkom stolu? Toperi za torte su ono što Vam treba kako bi slavlje bilo nezaboravno. Ovaj sitni dodatak je “final touch” svake slastice, a Vaše torte će zbog njih zablistati u punom sjaju.

Toper za tortu pretvara svaku slasticu u unikat

Toperi za tortu dolaze u različitim oblicima i izrađuju se od različitih materijala. Topere izrađujemo od šperploče pomoću graviranja i izrezivanja. Prilikom izrade topera koristimo visokokvalitetnu lasersku tehnologiju. Izrezivanje drva laserskom tehnologijom omogućuje maksimalnu preciznost u izradi i omogućava nebrojena dizajnerska rješenja. Drvo je iznimno zahvala materijal. Ono je jednostavno i pogodno za obradu, kvalitetno i dugotrajno.

Budite kreativni!

Sve što se može grafički pripremiti može postati stvarnost. Ukrasni vrh Vaše torte može biti različitih oblika, veličina i dimenzija.  Vaša mašta nema granica zato budite kreativni u kreiranju topera koji će učiniti svako slavlje još posebnijim. Igrajte se motivima, oblicima i bojama. Toperi mogu sadržavati inicijale, različite natpise, siluete i sve što poželite. Pošaljite nam ideje, a mi ćemo ih realizirati i izraditi baš onakav toper za tortu kakav ste zaželjeli.

Personalizirani dodatak koji je potreban svakom slavlju

Topere za torte izrađujemo za sve prigode i slavlja. Vjenčanja, krizme, prve pričesti, krštenja, godišnjice i rođendane. Romantičan, šaljiv, komičan, maštovit, otkačen, zanimljiv – apsolutno sve. Ukrašavanjem torte pomoću topera, garantiramo Vam da će ona postati upečatljiva i posebna.