Naša mala poslovnica GIT, koja se smjestila u Varaždinu, posluje dugih tridesetak godina. Kako bi osigurali zadovoljstvo klijenata, svakodnevno radimo na poboljšanju naše usluge i širimo ponudu. Budući da smo tvrtka višegodišnjeg iskustva svojim klijentima želimo pružiti ono što im je potrebno. Pratimo trendove, kreiramo nove proizvode i trudimo se biti najbolji. Posljednjih smo tjedana u našu ponudu uvrstili nekoliko novih proizvoda kako bi uskladili ponudu i potražnju. Ovi proizvodi očituju se profesionalnom izradom i izdržljivošću. Iz njih je vidljiva naša kreativnost i ustrajnost u izradi kvalitetnih proizvoda.

Toper za tortu

Toper za tortu odlična je ideja za ukrašavanje prefinih slastica koje su dio svakoga slavljeničkoga stola i sve su popularniji na našem tržištu. To je onaj dodatak koji Vašu slavljeničku tortu čini posebnom. Ukrasne vrhove za torte izrađujemo iz šperploča pomoću laserskog izrezivanja. Toper za tortu svaku slasticu pretvara u unikat i može izgledati baš onako kako ste zamislili.

Pločica za WC

Pločica za WC često se koristi za označavanje toaleta u javnim prostorima kako bi ljudi znali gdje se on nalazi. Pločice za WC graviraju se laserom iz graverske plastike koja je lagana, kvalitetna i odlično podnosi vlagu. Iako potpuno nebitan dodatak, zapravo je vrlo koristan. Osim što pločice za WC služe kao navigacija, one mogu postati šaljive oznake koje će Vas nasmijati kada čekate u dugom redu ispred WC-a nekog kafića.

Privjesci

Privjesak je ona mala stvarčica koju ne primjećujemo, a zapravo je svakodnevno koristimo i iznimno je korisna. Pomaže nam u tome da ne gubimo ključeve ili bespotrebno gubimo vrijeme na traženje onog potrebnog ključa u hrpi ključeva. Ova sitna stvarčica može postati i odličan personalizirani poklon. Poklonite svojim voljenima privjesak koji ima osobno značenje, a oni će Vas se sjetiti svaki put kada ga ugledaju.

Plaketa

Ukoliko nekome želite odati priznanje za odlično obavljeni posao ili postignuti cilj, plaketa je pravi izbor za to. Svi vole dobiti pohvalu za postignuti uspjeh, pa zašto im ne odati tu čast originalnim poklonom? Ovo je personalizirani poklon koji nema greške.

Imate nekih prijedloga kako možemo proširiti našu ponudu? Odlično! Pošaljite ih putem našeg kontakta. Sve proizvode možete pronaći na našoj stranici www.pecati.com. Na stranici www.git.hr također se nalaze zanimljivi proizvodi koji Vam mogu biti korisni. Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram kako bi svakodnevno pratili što je novo i pronašli točno ono što Vam treba.