Odnedavno na www.pecati.com možete direktno preko webshopa naručiti natpise za stolove i vrata! Nudimo stolne i zidne vodilice u zlatnoj ili aluminijskij izvedbi.

Elegantni stalci za natpise, nazive, titule i ostale sadržaje koji se mogu mijenjati. Pločice s nazivima lako kliznu u utore i mogu jednostavno biti zamijenjene u bilo kojem trenutku. Naručite stolnu vodilicu i prikažite svoje ime i titulu na profesionalan način. Kombinirajte različite stilove i boje na bilo kojem stolu, pultu ili šalteru.

Vodilice dolaze s praznom karticom za ispis natpisa, koja se lako umeće, a na koju natpis možemo nanijeti pomoću laserske gravure ili UV printa.

Vodilice za stolove mogu biti jednostrane ili dvostrane te su standardnih dimenzija 203 x 58 mm, dok natpisi za vrata mogu biti dimenzija 203 x 38 mm ili 254 x 58 mm.

Materijal: eloksirani aluminij
Debljina podloge: 1.5 mm
Mogućnost tiska u boji
Vatrootporno

Naručite zidnu vodilicu i prikažite svoje ime i titulu na profesionalan način na vratima, zidu ili bilo kojoj drugoj ravnoj površini.

U ponudi imamo: 

Stolna vodilica dvostrana – Aluminijska

Stolna vodilica dvostrana – Zlatna

Stolna vodilica jednostrana – Aluminijska

Stolna vodilica jednostrana – Zlatna

Zidne vodilice

Bez obzira da li imate već pripremu za natpis kakav želite ili trebate pomoć u osmišljavanju dizajna, svakako nam se javite! Možemo za vas odraditi pripremu te vam je poslati na autorizaciju prije same izrade.