Žličica za taljenje pečatnog voska

7.00 

Out of stock

Žličica za taljenje pečatnog voska izrađena od metala. Na žličicu se stavlja komadić pečatnog voska. Žličicu je potrebno držati iznad izvora topline kako bi se vosak rastopio. Otopljeni vosak nanosi se na željenu površinu i na njega se otiskuje žig što kreira reljefni oblik otiska. Žigovi za vosak koriste se na važnim dokumentima i popularan su personalizirani dodatak na slavljima poput vjenčanja.

Out of stock

Description

Žličica za taljenje pečatnog voska je praktična i jednostavna za korištenje

Žličica za taljenje pečatnog voska izrađena je od metala. Žličice se koriste za taljenje pečatnog voska za toplo pečaćenje namijenjenom specijalnim žigovima za vosak. Imaju dulju dršku i vrh u obliku žličice na koji se stavlja komadić voska. Kako bi se pečatni vosak otopio, žličicu je potrebno držati na plamenu ili sličnom izvoru topline. Otopljeni vosak se pomoću žličice, jednostavno, precizno i lako može nanijeti na željenu površinu poput kuverte, pozivnice ili važnog dokumenta. Na otopljeni vosak se utiskuje žig prilikom čega se kreira reljefni otisak pečata.

                               

Karakteristike proizvoda

  • Materijal: metal
  • Praktične i jednostavne
  • Služe za taljenje pečatnog voska
  • Precizno nanošenje voska na željenu površinu
  • Moguće koristit više puta

Tradicionalna elegancija žigova za vosak

Pečatni vosak se još uvijek tradicionalno koristi na dokumentima velike važnosti. Zbog mogućnosti personalizacije i posebnog, elegantnog izgleda, posljednjih godina postao je iznimno popularan u privatne svrhe. Često se koristi na pozivnicama za vjenčanje ili za kreiranje dojmljivog imidža nekog poduzeća. U žličicu je moguće postaviti dvije boje pečatnog voska, a njihovim otapanjem nastaje zanimljiv mramorni izgled.

U našoj ponudi, osim žličica, možete pronaći pečatni vosak i žigove za vosak različitih dimenzija.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

 

Naslov

Go to Top