Zidni sat

32.00 

Usluga izrade personaliziranog zidnog sata. Zidni sat izrađuje se od pleksiglasa i šperploče. Postoji mogućnost izrade pomoću laserskog graviranja ili visokokvalitetnoga UV tiska. Običan zidni sat pretvorite u unikatan proizvod kojem ćete zasigurno pronaći mjesto u svojem dom.

 

(max file size 64 MB)

(max file size 64 MB)

Description

Zidni sat je onaj predmet kojeg ima svaki dom. Želite svojoj voljenoj osobi pokloniti poseban poklon napravljen samo za nju ili njega, ali nemate neku ideju i poklon koji bi je oduševio? Nudimo izradu personaliziranih zidnih satova od šperploče i pleksiglasa. Satove personaliziramo prigodnim motivima prema Vašim. Sat se može izraditi UV tiskom ili graviranjem. U kreiranju ovog nezamjenjivog sata možete sudjelovati i Vi. Budite kreativni i dozvolite mašti kreiranje originalnih ideja. Donesite svoju fotografiju, tekst ili neki motiv koji ste izmislili, a mi ćemo ih pretvoriti u unikatan i jedinstven proizvod izrađen samo za Vas. Ako nemate ideje, nema problema, rado ćemo Vam ponuditi nekoliko rješenja kojima ćete biti zadovoljni.

Materijali i način izrade zidnog sata

Zidni sat može se napraviti graviranjem ili UV tiskom. Oblik, dimenzije i veličina zidnog sata mogu se prilagoditi željenom sadržaju i potrebama klijenta. Dolazi u raznim oblicima i veličinama. Zidni sat može se napraviti graviranjem pleksiglasa ili šperploče (drva) i UV tiskom na pleksiglas. Zidni sat izrađuje se od kvalitetne šperploče ili akrila debljine 3 mm. Drvo je iznimno pogodan, dugotrajan, kvalitetan i jednostavan materijal za obradu i izradu satova. Pleksiglas (ili akril) je transparentan termoplastični materijal koji je, prvenstveno zbog svoje manje težine, cijene i jednostavnosti rukovanja jako dobar materijal za izradu zidnih satova. Mogućnosti graviranja drva i akrila su beskonačne, sve što se može grafički prirpemiti može se i pretvoriti u fizički, stvarni predmet.

Zidni sat – odličan poklon i dodatak svakom domu

Zidni sat izrađen od pleksiglasa ili šperploče uvijek može pronaći mjesto u Vašem domu ili poslužiti kao odličan poklon za različite prigode. Zbog svojih dimenzija i bezbroj motiva koje može sadržavati, ovo je idealan poklon za Valentinovo, vjenčanje, rođendan ili godišnjicu.

Rok isporuke većih količina je 7 radnih dana ili prema dogovoru.

Za dimenzije sata veće od 250 x 250 mm – cijena na UPIT.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

Naslov

Go to Top