Višenamjenski ručni žig na struju za utiskivanje

Žigovi za drvo su jednostavni za korištenje, lemilica se priključi u struju te nakon nekoliko minuta postiže potrebnu temperaturu. Užareni dio na kojem se nalazi pečat prisloni se na željenu površinu nekoliko sekundi nakon čega na površini ostaje trajan i neizbrisiv trag. Žig za drvo se može koristiti za otiskivanje brojnih podloga. Ovo je odličan način pomoću kojeg kreirate brend i imidž poduzeća, bilo za profesionalnu ili osobnu upotrebu. Vrijeme dostave za ovaj proizvod iznosi otprilike 30 dana. Cijena samog uređaja iznosi 150€, dok cijena pločice za ostiskivanje ovisi o njenoj veličini. Cijena pločice u dimenziji 4×4 cm iznosi 75€.

Category:

Description

 Višenamjenski ručni žig na struju

Ručni žigovi poput ovoga kreiraju besprijekoran otisak pečata na različitim materijalima te su jednostavni za rukovanje. Žigovi omogućuju pečatiranje brojnih materijala kao što je koža, drvo, papir, karton ili čak kruh. Ovo je odličan način za stvaranje impresivnog dojma proizvoda i imidža poduzeća. Najviše se koriste u drvnoj industriji za označavanje drva.

Višenamjenski ručni žig na struju poput ovoga daje profesionalne rezultate, kvaliteta i pristupačnost dostupni su kamo god vi pošli. Jednostavan je i prijenostan, možete ga koristiti bilo gdje, u studiju, radionici ili na putu. A postoji i široko područje primjene, možete ga otisnuti, na kožu, drvo, karton, kruh ili papir. Lak i jednostavan način prilagodbe temperature Vam omogućuje prilagodbu bez napora, uređaj se brzo zagrijava i doseže željene temperature. Višenamjenski ručni žig na struju poput ovoga projektiran je za točnost i pouzdanost, te osigurava oštre i jasne otiske pri svakoj upotrebi. Podesive postavke olakšavaju postizanje žaljenih rezlutata, bilo da dodajete monograme, logotipe ili ukrasne elemente.

Ovakav alat može biti koristan raznim pojedincima ili tvrtkama, u različitim industrijama zahvaljujući svojem širokom polju primjene. Vlasnici malih tvrtki, kao što su obrtnici, proizvođači i zanatlije mogu koristiti ovaj alat za dodavanje svog vlastitog logotipa svojim proizvodima. To može uključivati predmete poput kožne galanterije, pribora za pisanje, ambalaže ili pak promotivne robe. Trgovci na malo mogu koristiti ovakvu vrstu žiga za žigosanje kako bi brendirali ili prilagodili svoju robu, dodali logotip, nazive proizvoda ili posebnih poruka na artikle kao što su dodaci, kućni dekor i pokloni. Proizvođači mogu integritati ovaj alat u svoje procese proizvodnje kako bi dodali oznake, bitne informacije, serijske brojeve svojim proizvodima, što osigurava usklađenost regulatornim zahtjevima.

Sve u svemu, svatko tko želi dodati prilagođeni dizajn, brendiranje ili personalizaciju svojim proizvodima ili projektima može pronaći vrijednost u posjedovanju višenamjenskog ručnog žiga na struju, bilo za profesionalnu ili osobnu upotrebu.

Prednosti

  • Različiti oblici i veličine
  • Jednostavna upotreba
  • Trajan i neizbrisiv otisak
  • Brzo vrijeme zagrijavanja
  • Otiskivanje različitih materijala: drvo, koža, papir, karton, peciva
  • Maksimalna površina žiga 8×10 cm
  • Mogućnost zamjene motivanje za utiskivanje

Cijena

Cijena samog uređaja iznosi 150€, dok cijena pločice za ostiskivanje ovisi o njenoj veličini. Cijena pločice u dimenziji 4×4 cm iznosi 75€.

Uputstva za upotrebu

 

upute za upotrebu

 

 

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Vrijeme dostave za ovaj proizvod iznosi otprilike 30 dana.

Naslov

Go to Top