Toper za tortu

7.96  (59.97 kn)

Svoju slavljeničku tortu želite učiniti posebnom? Toper za tortu odličan je ukras svakoj slavljeničkoj slastici. Izrađujemo topere za torte pomoću laserskog graviranja visoke kvalitete i vrhunske preciznosti. Pošaljite nam željeni oblik i sadržaj, a mi ćemo Vam proizvod poslati na kućnu adresu u kratkom vremenskom roku.

(max file size 2 MB)

Opis

Toper za tortu je onaj posljednji detalj koji čini Vašu tortu posebnom. Imate u planu veliku proslavu i želite da sve bude isplanirano do najsitnijeg mogućeg detalja kako bi slavlje prošlo u najboljem mogućem ozračju? Tražite savršen dodatak ukusnoj torti ili nekoj drugoj slastici koji će ih učiniti još boljima i privlačnijima oku? Nalazite se na pravom mjestu. Izrađujemo ukrasne vrhove za torte – TOPERE. Toper za tortu je onaj “final touch” Vaše torte koja će zbog njih zablistati u punom sjaju.

Što je toper za tortu?

Toperi za tortu u svijetu se koriste već duže vrijeme, a u posljednje vrijeme su u našoj okolici postigli veliku popularnost. Toper za tortu odlična je ideja za ukrašavanje prefinih slastica koje su dio svakoga slavljeničkoga stola. Toperima se krase torte za sve prigode i mnogobrojna slavlja. Učinite svoje vjenčanje, rođendan, krizmu, godišnjicu posebnim zahvaljujući ovom odličnom proizvodu.

Kako izrađujemo topere za torte?

Topere izrađujemo pomoću visokokvalitetnoga lasera namijenjenoga za graviranje i izrezivanje. Ovaj vrhunski stroj zbog svoje iznimne preciznosti može izrezati i gravirati mnogobrojne materijale različitih dimenzija i debljina. Topere za tortu izrađujemo iz šperploče. Drvo je iznimno pogodan, dugotrajan, kvalitetan i jednostavan materijal za obradu.  Mogućnosti graviranja drva su beskonačne, sve što se može grafički pripremiti, može se laserski gravirati i izrezati.

Budite kreativni! Osmislite originalan dodatak Vaše slavljeničke torte. Vaš toper može biti romantičan, šaljiv, maštovit, personalizirani ili sve u jednom. Izrađujemo topere različitih oblika, veličina, debljina i boja. Pošaljite nam svoje super ideje i zamisli, a mi ćemo ih pretvoriti u stvarnost. Učinite svoju slavljeničku tortu posebnom i upečatljivom!

Dodatne informacije

Dimenzije 70 × 35 cm

Naslov

Go to Top