PVC naljepnica A3

20.00 

Naljepnica za isticanje tvrtke, obrta ili udruge dimenzija 420 x 297 mm.

Odaberite boju teksta – PVC: (OBAVEZNO POLJE) * 

Odaberite boju podloge – PVC (OBAVEZNO POLJE) * 

(max file size 64 MB)

SKU: 37675 Categories: ,

Description

Naljepnice su svakodnevna pojava u današnje vrijeme i koriste se u različite svrhe, a isticanje objekata jedan je od njenih segmenata. Prilikom otvaranja tvrtke, obrta, udruge i sl. potrebno je s vanjske strane objekta istaknuti na vidljivu mjestu naziv ustanove i sav popratni sadržaj (radno vrijeme, naziv izdvojenog pogona…). Ukoliko nemate mogućnosti postavljanja natpisne table (nemogućnost bušenja zida, staklene stijenke i sl.) na prikladno mjesto, predlažemo Vam izradu ove naljepnice.

Dimenzije: 420*297 mm

U tu svrhu omogućili smo Vam tri formata izrade naljepnica, a to su : A5, A4 i A3

Materijal : PVC folija

Nudimo vam izradu naljepnica prema vašoj želji – Full color, crno bijele varijante, prozirne, s ili bez okvira, na samoljepljivom papiru ili PVC foliji. Naljepnice izrađujemo digitalnim printom, laserskim izrezivanjem ili izrezivanje plotterom (način izrade ovisi o veličini naljepnice i količini željenog teksta), primjenjive su za unutarnju i vanjsku primjenu.

Broj redova : do 9 linija teksta.

Naručite izradu PVC naljepnice sada povoljno na www.pecati.com. Zašto kupiti od nas? Jamčimo visoku kvalitetu, kratko vrijeme isporuke te dobivate garanciju na proizvode. Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

Additional information

Dimensions 42 × 29.7 cm

Naslov

Go to Top