Privjesak za kućne ljubimce

12.00 

Privjesak za kućne ljubimce je odličan izbor za sve vlasnike ljubimaca. Lako ga je staviti na ogrlicu. Tekst na privjesku može Vam biti od pomoći ako se Vaš ljubimac izgubi. Upišite ime ljubimca i kontakt broj koji želite da ljudi zovu ako Vam ljubimac nestane.

Odaberite boju podloge pločice / table: (OBAVEZNO POLJE) * 

(max file size 64 MB)

(max file size 64 MB)

SKU: 210469 Kategorije: ,

Opis

Privjesak za kućne ljubimce

Privjesak za kućne ljubimce je jedna od onih stvarčica koje svi vlasnici pasa, mačaka i ostalih ljubimaca trebaju. Privjesci služe kao ključni alat za identifikaciju i sigurnost.  Na privjesak se može gravirati ime ljubimca, adresu na koju ga se može vratiti ako se izgubi i broj telefona koji netko može nazvati ako nađe Vašeg izgubljenog ljubimca. Dizajn je jednostavan i elegantan, pristaje na svaku ogrlicu. S ovakvim privjeskom, Vaš ljubimac ima veće šanse biti brzo vraćen ako se izgubi. Ujedno ovo čini idealan poklon za svaku osobu koja voli životinje i ima svog četveronožnog prijatelja. Privjesak je lagan i neće ljubimcima otežavati kretanje, a imati će znatan utjecaj na sigurnost Vašega ljubimca. Svijest da je ljubimca lako prepoznati daje mnogim vlasnicima veliku bezbrižnost, bilo kod kuće, u šetnji ili pak na putovanju. Ovakav privjesak osigurava da je Vaš ljubimac dobro opremljen za sigurno snalaženje u različitim situacijama.

Vaš ljubimac je jedinstven, što bi njegov privjesak trebao i odražavati, stoga je dizajn gravure  moguće personaizirati po Vašoj želji.

Materijali

Privjesak za kućne ljubimce je izrađen od kvalitetnih laganih metala. Na privjesak se stavlja manja ili veća alkica da bi se mogao prikvačiti na ogrlicu. Delikatn tanki privjesak ne samo da je koristan, nego i lijepo izgleda.  Kvalitetni materijali će izdržati i najaktivniji način života Vašega ljubimca. Dugotrajni su i otporni, a postavljanje je lako i praktično.

Graviranje je najčešća tehnika koja proizvodima daje dašak unikatnosti. Predmeti s gravurom odličan su personalizirani poklon, a isto tako zanimljiv promotivni materijal. Graviranje laserskom tehnologijom omogućuje maksimalnu preciznost i jasnoću u izradi i ova metoda najkorištenija je za ovu vrstu podloge.

 

 

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

 

Dodatne informacije

Dimenzije 70 × 35 cm

Naslov

Go to Top