Poklon kutija od papira neobičnog oblika

3.50 

Otkrijte čaroliju personalizirane papirnate poklon kutije. Zbog preciznosti laserske tehnologije, svaka kutija postaje umjetničko djelo koje spaja detalje i eleganciju. Ova tehnika izrade omogućuje stvaranje složenih uzoraka i tekstura koje obogaćuju Vaš dar. Svaka kutija postaje ne samo spremište za poklon, već i poseban dodatak darivanju koji će se dugo pamtiti. Laserski izrezane papirnate kutije predstavljaju savršenu ravnotežu estetike i personalizacije, donoseći posebnu notu elegancije vašim poklonima.

(max file size 64 MB)

Opis

Poklon kutija od papira neobičnog oblika svakom poklonu daje onaj profinjeni finalni touch

Poklon kutija od papira neobičnog oblika oživljava stilski izričaj i jedinstveni dizajn. Imate li savršen poklon, ali želite ga obogatiti nekonvencionalnim pakiranjem? Možda želite dodati osobni dodir svom znaku pažnje, ali izbjegavate neugledno zamatanje? Upravo za takve situacije osmislili smo inovativno rješenje. Personalizirane kutije od papira dolaze kao odgovor na sve vaše brige oko pakiranja. Velike ili male, oblikovane prema Vašim željama, one su pravo umjetničko djelo. Svaka kutija nosi priču, svaki motiv je jedinstven, baš kao i Vaši odnosi. Naše ukrasne kutije idealne se za vjenčanja, godišnjice, rođendane ili kao mali znak pažnje za posebne osobe. Posvećenost detaljima vidljiva je prilikom izrade svake kutijice za poklončiće. Kutijice mogu biti različitih dimenzija kako bi se savršeno prilagodile Vašim željama. Svaki dar postaje pravo malo umjetničko djelo uz ukrasne kutije od papira, spremno izmamiti osmijeh na licima vaših voljenih. Neka ova kutija bude Vaš odabir za posebne prilike, unoseći dozu elegancije u svaki trenutak darivanja. Svaka kutija može biti prilagođena specifičnom predmetu koji se poklanja ili osobi.

               

Odabir poklon kutija od papira umjesto uobičajenih vrećica za poslovne poklone izdvaja Vašu gestu darivanja na višu razinu elegancije i pažljivog promišljanja.  Kvalitetne i pomno dizajnirane kutije također prenose važnu poruku o vrijednostima vašeg branda. Ova prilika za suptilno brendiranje čini svaku isporuku poklona ili proizvoda prigodom za jačanje prepoznatljivosti i pozitivnog doživljaja vašeg branda.

Karakteristike proizvoda

  • Materijal: papir
  • Dimenzije: 9 cm (visina) x 13 cm (širina) x 13 cm (dužina)
  • Način izrade: lasersko rezanje
  • Boja kutije ovisi o boji papira
  • Boja folije: bijela, crna, zlatna i srebrna
  • Ekološko prihvatljiv proizvod

Maksimalna preciznost i posvećenost detaljima prilikom izrade

Ukrasne kutije za darove izrezuju se laserskom tehnologijom zbog čega je osigurana potpuna preciznost i prilagodljivost dimenzija prilikom izrade. Ukrasne poklon kutije laserski izrezane od papira spajaju točnost izrade i estetiku. Laserski rez omogućuje izradu kompleksnih i profinjenih uzoraka, dodajući dubinu i teksturu kutijama specifičnog izgleda. Svaka darovna kutija prolazi kroz proces ručnog lijepljenja i sklapanja koji se obavlja s posebnom pažnjom. Papir kao osnovni materijal za izradu, donosi lakoću i fleksibilnost, čime se olakšava manipulacija i skladištenje. Boja kutije ovisi o boji papira. Na papir se može zalijepiti folija s tekstom po želji, U cijenu je uračunata folija koja može biti bijele, crne, zlatne i srebrne boje.

Ostale oblike kutija možete pronaći ovdje.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Cijena varira o broju kutija koje se naručuju za izradu.

Naslov

Go to Top