Pločica za sandučić veća 140x40mm

14.00 

Pločice za sandučić s vašim prezimenom su jednostavan način označavanja Vašeg sandučića. Pojednostavljuju dostavu pošte i izgledaju elegantno. Dimenzije 140×40 mm.

Postavljanje pločice za sandučić * 

(max file size 64 MB)

SKU: 210467 Kategorije: ,

Opis

Pločice za sandučić olakšavaju dostavu pošte

Pločica za sandučić je ukrasna pločica na kojoj se mogu nalaziti različiti natpisi. Najčešće se koriste u stambenim zgradama na poštanskim sandučićima zbog lakše organizacije, prepoznavanja i dostave pošiljki na Vašu adresu. Na pločice se najčešće ispisuje ime, prezime ili naziv poduzeća.

Pločica za sandučić je dugotrajan proizvod

Metalne pločice za sandučić traju godinama. Ako nije oštećena ne trebate ju nikad mijenjati. Izrađene su od metala što im daje određenu čvrstoću. Bilo da pada kiša, snijeg ili da sija sunce, ova oznaka će zadržati svoju jasnoću i čitljivost. Boja pločice je prirodna boja metala (srebrna), a boja gravure je najčešće crna ili tamnosiva. Ako Vas zanimaju pločice za sandučić u drugim bojama i oblicima, provjerite pločice od graverske plastike.

Karakteristike pločice za sandučić

  • Materijal: metal
  • Dimenzija: 140 x 40 mm
  • Način izrade: laserska gravura
  • Način postavljanja: bez dodatka, ljepljiva traka

Pločice s graviranim natpisom za sandučić odličan su način organiziranja i isticanja Vašeg doma. Postavljaju se jednostavno i lako te će izgledati kao nove dugi niz godina. Oznake se mogu lako pričvrstiti na Vas poštanski sandučić, ulazna vrata ili bilo koje željeno mjesto. Ukoliko se preselite ili predomislite, lako se mogu ukloniti te se mogu brzo ponovno postaviti.

Ove polčice savršen su spoj funkcionalnosti, izdržljivosti i stila za Vaš dom.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

Dodatne informacije

Dimenzije 4 × 14 cm
Postavljanje pločice / table:

Bez dodatka za postavljanje, Ljepljiva traka na poleđini

Naslov

Go to Top