Pločica s kućnim brojem

9.95  (74.97 kn) 13.00  (97.95 kn)

Personalizirana pločica s Vašim kućnim brojem izrađuje se od graverske plastike pomoću lasera vrhunske preciznosti. Odabir između 5 različitih boja graverske plastike i dvije boje gravure (crna ili bijela). Pločica s kućnim brojem koristi se u svrhu numeriranja i označavanja Vaše kuće.

Odaberite boju podloge pločice / table: (OBAVEZNO POLJE) * 

Ukrasni okvir table (OBAVEZNO POLJE) * 

Način postavljanja table (raspored rupa za šarafe ili ljepljiva traka) * 

Dodavanje grafičkog rješenja ili pripreme za pločicu s kućnim brojem (ako postoji)

(max file size 2 MB)

Unesite tekst pločice

SKU: 32278 Kategorije: ,

Opis

Pločica s kućnim brojem popularan je način numeriranja kuća

Kućno numeriranje je sustav koji daje jedinstveni broj za svaku zgradu u ulici, kuću ili područje, s namjerom jednostavnijeg pronalaska istih. Sheme kućnog numeriranja razlikuju se ovisno o mjestu, ponekad čak i unutar gradova. Najbolji način prikazivanja i postavljanja kućnog broja je njegovo isticanje na vidljivu mjestu. Loše postavljeni kućni broj otežava policiji, hitnoj pomoći i vatrogascima da vas što brže pronađu u slučaju nužde.

Izdržljiva pločica s gravurom koja će trajati godinama

Gravirana pločica s kućnim brojem izrađuje se od graverske plastike. Graverska plastika je izdržljiva i otporna na vremenske uvijete te će trajati dugi niz godina. Pločica se izrađuje suvremenom laserskom tehnologijom što omogućuje maksimalnu preciznost graviranja i rezanja različitih oblika i veličina pločice. Pločice se izrađuju na zahtjev. Svaka je personalizirana, možete birati između različitih fontova, obruba, dizajna ili veličine teksta. Nudimo mogućnost izrade pločice s graviranim kućnim brojem u dvije dimenzije (150 x 150 mm i 200 x 150 mm). Graverska plastika može biti zlatne, srebrne, bijele, crne ili plave boje. Boja gravure ovisi o boji graverske plastike, a može biti crna ili bijela.

Karakteristike proizvoda:

  • Boje pločica: zlatna (1,5mm), srebrna (1,5mm), bijela (1,5mm), crna (1,5mm) i plava (1,5mm)
  • Materijal: graverska plastika
  • Boje gravure: crna i bijela
  • Dimenzije: 150 x 150 i 200 x 150 mm
  • Načini postavljanja: ljepljiva traka, vijci ili bez dodataka

Pločica s graviranim kućnim brojem praktičan je i koristan dodatak svakog doma. Pruža jasan, vidljiv i uočljiv način identifikacije Vaše adrese. Osigurava i olakšava pronalazak Vaše kuće dostavnim službama ili  hitnim službama u slučaju nužde.

NAPOMENA: Uz naručenu pločicu se NE isporučuju vijci! Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

Naslov

Go to Top