Plaketa

13.50  (101.72 kn)

Laserskim rezanjem pleksiglasa ili šperploče možemo izraditi personaliziranu plaketu, zahvalnicu, pohvalnicu ili drugo priznanje prema Vašim potrebama. Na Vaš zahtjev proizvod je moguće dodatno brendirati graviranjem, UV printom ili PVC naljepnicom.

Cijena se odnosi na veličinu A5 formata

(max file size 64 MB)

SKU: 165002-1 Kategorije: ,

Opis

Plaketa je prvi izbor za odavanje zasluženoga priznanja nekoj osobi za postignuti uspjeh. Svi vole priznanja, nagrade i pohvale za svoj uspjeh u koji su uložili puno vremena, volje, predanosti i truda. Najbolji način da nekom odate počast, priznanje, pohvalu i zahvalu za sudjelovanje na natjecanju, dobro obavljeni rad i postignuti uspjeh je plaketom. Plakete su super izbor za odavanje zasluženoga priznanja nekome za postignuti rezultat i ostvareni cilj. Ovo je personalizirani poklon s kojim nikad nećete pogriješiti, a osoba kojoj ga poklonite rado će ovaj poklon pokazivati ostalima.

               

Kako se plaketa izrađuje?

Nagrade i plakete izrađujemo iz prozirnog i bojanog pleksiglasa razno raznih debljina i dimenzija. Pleksiglas je odličan materijal. On je transparentan i termoplastičan. Često je prvi odabir u zamjeni za staklo jer je lagan, financijski pristupačan i jednostavan za rukovanje. Kombinacijom gravure ili UV tiska, upotrebom različitih debljina pleksiglasa i drugih materijala, dobivamo potpuno personalizirane proizvode, koje s obzirom na neograničene mogućnosti u izrezivanju oblika zadovoljavaju potrebe svakog klijenta. Graviranje drva izrađuje se laserskom tehnologijom velike preciznosti. Ovaj materijal može se prilagoditi svim dizajnerskim rješenjima. Plakete se izrađuju na graverskoj plastici, pomoću UV tiska na pleksiglas, graviranjem pleksiglasa i gravurom na šperploču.Osim što laserskim graviranjem i izrezivanjem pleksiglasa i šperploče izrađujemo stalke standardnih dimenzija, ovom vrhunskom tehnologijom možemo izraditi plakete prilagođene svim Vašim potrebama i željama.

Boje plaketa

Plaketa izrađena od graverske plastike može biti u mnogobrojnim bojama. Bijela, crna, crvena, proziran ili neka druga. Plaketa izrađena od šperploče se ne boji posebnom bojom već je ona onakve boje kakve je šperploča, smeđe. Boja gravure se ne može birati već ona ovisi o materijalu iz kojeg se plaketa izrađuje. UV tisak omogućuje odabir boja sadržaja plakete.

U mogućnosti smo izraditi plakete za svaku vrstu natjecanja ili dodjele nagrada, izraditi adekvatno priznanje. Vrhunskom tehnologijom laserskog graviranja i UV tiska Vaše zamisli i ideje realiziramo u stvarnost.

Grafička priprema plaketa je uračunata u cijenu izrade.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

 

Naslov

Go to Top