Personalizirana čaša s gravurom

14.00 

Usluga graviranja čaša po Vašim željama. Laserski graviramo: boce, čaše, vrčeve itd. Želite li personalizirani proizvod od stakla donesite ga nama, a mi ćemo napraviti ostalo.

Cijena se obračunava po komadu, odnosno po minuti graviranja. U cijenu nije uključena cijena grafičke pripreme i dizajna.

Čaše je potrebno dostaviti u našu poslovnicu. Čaša se dodatno naplaćuje ukoliko se kupuje preko nas. Cijena se odnosi samo na uslugu graviranja staklenih predmeta u koju nije uračunata cijena čaše.

 

(max file size 64 MB)

Opis

Personalizirana čaša s gravurom

Personalizirana čaša s gravurom je idealan poklon za dragu osobu i zanimljiv dodatak svakom slavlju. Svaka čaša se izrađuje prema Vašim željama i može sadržavati raznolike dizajne prilagođene svim prigodama i blagdanima. Čaše se izrađuju iznimnom preciznošću pomoću laserske tehnologije, a gravura na njima je trajna i neće izblijediti ili nestati nakon nekog vremena.

Karakteristike proizvoda:

  • Materijal: staklo
  • Način izrade: lasersko graviranje
  • Personalizirani proizvod
  • Poklon za sve prigode
  • Trajnost gravure
  • Boja gravure: bijela

Količinski popust na graviranje čaša:

 

Preciznost izrade i posvećenost detaljima

Čaše izrađujemo pomoću laserske tehnologije. Gravura na čašama je trajna, neće izblijediti ili nestati nakon nekog vremena, ostat će zauvijek vidljiva na staklu. Svaka čaša je pažljivo gravirana s preciznošću i stručnošću, osiguravajući da natpisi ostanu jasni i čitljivi­­­. Graviramo staklene čaše različitih dimenzija, vrčeve, ogledala,  boce vina i ostale zanimljive predmete od stakla koji mogu poslužiti kao izvrsna dekoracija u Vašem domu ili odličan personalizirani poklon. Od smiješnih izreka do duhovitih poruka, naša kolekcija obuhvaća širok spektar natpisa koji će vam sigurno uljepšati trenutke. Šaljive čaše će sigurno unijeti dozu veselja i razigranosti u trenutke opuštanja.

Primjeri dizajna za gravuru šaljivih čaša:

                          

                          

 

Osim već pripremljenih dizajna, nudimo mogućnost personalizacije čaša prema vašim željama. Dodajte malo humora u svoj život i iskusite radost koju naše šaljive čaše pružaju. Uz nas, svaki trenutak opuštanja uz omiljeni napitak bit će obogaćen smijehom i veseljem.

U ponudi nudimo dvije opcije čaša,  proizvode  truskog proizvođača stakla Pasabahce koji svojom gotovo stoljetnom tradicijom stavlja na tržiše proizvode koji imaju najbolju vrijednost za novac. Čaša Imperial visine je 169 mm, promjera 66 mm i volumena od 250 ml, klasičnog je izgleda i bezvremenske elegancije, dok čaša Istanbul ima nešto ležerniji izgled, savršen za svakodnevnu upotrebu. Čaša Istanbul je visine 134 mm, promjera 62 mm i zapremine 290 ml.

Napomena! Čaše je potrebno dostaviti u našu poslovnicu. Čaša se dodatno naplaćuje ukoliko se kupuje preko nas. Cijena se odnosi samo na uslugu graviranja staklenih predmeta u koju nije uračunata cijena čaše. Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Cijena može varirati ovisno o količini. Ukoliko se gravira samo tekst (bez logotipa, cliparta, fotografija i sl.) cijena pripreme se ne obračunava posebno. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na laser@git.hr.

Naslov

Go to Top