Pečatni vosak 1/10

1.50  (11.30 kn)

Vosak za pečat u obliku štapića promjera 10 mm i dužine 134 mm. Vosak je oblikom prilagođen za nanošenje pištoljem za vosak/vruće ljepilo. Korištenje pečata za vosak nikad nije bilo lakše!

CIJENA SE ODNOSI NA 1 ŠTAPIĆ

Opis

Pečatni vosak za toplo pečačenje je tvrda smolasta masa koja se zagrijavanjem omekšava i topi te kao takav upotrebljava za zatvaranje, odnosno pečaćenje različitih vrsta dokumenata.

Oblikom prilagođen za pištolj za zagrijavanje voska. Korištenje pečatnog voska nikad nije bilo jednostavnije. Vosak se umetne u mjesto predviđeno za punjenje na pištolju i lako i jednostavno se nakon vremena potrebnog za zagrijavanje nanosi direktno na dokument koji želite pečatiti.

Značajke proizvoda

  • tvrda smolasta masa
  • upotreba: za ostavljanje reljefnog otiska bez tinte
  • boja proizvoda: tamno crvena, srebrna, zlatna
  • jednostavno za održavanje
  • konstantna i precizna kvaliteta otiskivanja
  • savršeni reljefni otisci zahvaljujući najkvalitetnijim materijalima
  • ne koristiti u pištolju za vruće ljepilo snage veće od 50W

Primjeri upotrebe

Pečatni vosak odličan je i za kreativnu primjenu, za ukrašavanje čestitki i dekoracija. Koristi se za omotnice u kojima su pozivnice za Vaše elegantno vjenčanje, biti dodatak svilenim vrećicama ili kutijicama u kojima su poklončići za Vaše drage goste ili posebnu oznaku koja se otiskuje na staklenku vašeg domaćeg džema i meda (bocu rakije) te proizvodu daje svojevrstan dokaz porijekla.

Daljnje informacije

Naručite pečatni vosak sada povoljno na www.pecati.com. Zašto kupiti od nas? Najveći smo dobavljači pečata online, stoga jamčimo visoku kvalitetu, kratko vrijeme isporuke te dobivate garanciju na proizvode. Za narudžbe u iznosu preko 67 € dostava je besplatna.

Naslov

Go to Top