Paket LIKVIDIRANO Printer 30 + Datumar S120

30.00 

Paket sadrži :

Ovaj artikl se sastoji od: kućišta pečata, jastučića natopljenog tintom i izrade personalizirane gumice za otisak

(max file size 64 MB)

SKU: 186458 Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Paket LIKVIDIRANO Printer 30 + Datumar S120

Prilikom otvaranja tvrtke, obrta ili udruge, obavezna je izrada pečata koji sadrži osnovne podatke institucije. Pečat Printer 30 najpopularniji je pečat u našoj ponudi. Njegova veličina idealna je za sve najbitnije informacije koje svaki pečat mora sadržavati. Datumari se često koriste za otiskivanje datuma roka valjanosti ili prilikom primitka proizvoda u skladište. Pečat Datumar S 120 najmanji je model u skupini pečata datumara. Praktičan datumar za uredske potrebe sa visinom brojka 4 mm. Stoga smo osmislili paket u kojem smo ponudili oba pečata za povoljniju cijenu. Odabirom paketa uštedjet ćete skoro 20% (u odnosu na zasebnu kupovinu oba artikla).

Pečat Printer 30

Colop Pečat Printer 30 ima odgovarajuću veličinu za najbitnije informacije. S preciznim otiskom i atraktivnom cijenom, idealan je za kratke tekstove, adrese, pojedinačne riječi i male logotipove. Pečat čija praktičnost oduševljava! Jednostavnih linija i elegantnog dizajna s mogućnošću dodatne personalizacije.

Značajke proizvoda Pečat Printer 30:

 • 47 x 18 mm pravokutnog otiska
 • maksimalno 4 reda teksta
 • crno kućište s karticom u boji: crna, plava, zelena, crvena
 • bijelo kućište s karticom u boji: crna, bijela, crvena, žuta
 • 5 boja otiska: crna, plava, crvena, zelena, ljubičasta, ostale boje
 • ostale boje otiska: roza, žuta, narančasta, bordo, smeđa, menta, tirkizna, bijela – tintu je potrebno posebno naručiti
 • zamjenski jastučić: E/30

Detaljnije informacije o pečatu možete pogledati ovdje.

Pečat Datumar S 120

Mali datumar Colop Datumar S 120 otiskuje datum u strukturi dan – mjesec – godina. Ovaj mali pouzdani partner služit će Vas u uredu, radionici ili na putu. Godine na datumaru su valjane 12 godina. Omogućava precizan otisak jer ima okvir za pozicioniranje prilikom otiskivanja.

Značajke proizvoda Pečat Datumar S 120:

 • 19 x 4 mm pravokutnog otiska
 • 4 mm visina otiska datuma
 • format datuma: 13 09 2029
 • dodatni simboli: prazno mjesto, povlaka (-)
 • 12 godina valjanost
 • 5 boja otiska: crna, plava, crvena, zelena, ljubičasta
 • boja proizvoda: plava

Detaljnije informacije o pečatu možete pogledati ovdje.

Pečat Printer 30 + Datumar S120 su idealni za poslovanje

Svaki pečat kreira savršeni otisak zahvaljujući najkvalitetnijim materijalima od kojih su izrađeni. Pečati imaju ugrađeni jastučić za kreiranje tisuća besprijekornih otisaka. Jastučić je moguće zamijeniti novim nakon što se istroši ili natopiti odgovarajućom tintom u boji za osvježavanje otiska. Guma za pečate izrađuje se najsuvremenijom laserskom tehnologijom.

Zašto je potreban pečat LIKVIDIRANO?

Od 1.siječnja 2016.-te na snagu je stupio Zakon o računovodstvu prema kojem je poduzetnik dužan odrediti odgovornu osobu za kontrolu vjerodostojnosti isprava. Imenovani likvidator treba provjeriti ispravnost i potpunost svake takve isprave te istu odobriti. Više o potrebi za pečatom LIKVIDIRANO možete pronaći ovdje: Pečat: LIKVIDIRANO.

Naručite kompaktne automatske pečate sada povoljno na www.pecati.com. Zašto kupiti od nas? Najveći smo dobavljači pečata online, stoga jamčimo visoku kvalitetu, kratko vrijeme isporuke te dobivate garanciju na proizvode. Za narudžbe u iznosu iznad 67 € dostava je besplatna.

Dodatne informacije

Boja otiska pečata:

Crna, Plava, Zelena, Crvena, Bijela, Ljubičasta

Izgled otiska po primjeru:

Primjer 1, Primjer 2, Primjer 3, Primjer 4, Primjer 5, Primjer 6

Naslov

Go to Top