Ostalo staklo

11.95  (90.04 kn)

Nema na zalihi

Usluga graviranja stakla i staklenih predmeta po Vašim željama. Laserski graviramo boce, čaše, vrčeve i sve ostale staklene površine. Želite li personalizirani proizvod od stakla donesite ga nama, a mi ćemo napraviti ostalo. Vaš proizvod graviranjem postaje unikat i nezamjenjiv.

POŠALJI UPIT

Nema na zalihi

Opis

Čaše i boce alkoholnog pića najčešći su odabir za poklon, no to su pokloni bez osobnosti. Svoje poklone želite personalizirati, dodati im ono nešto osobno, nešto što ima posebno značenje za Vas? Onda je graviranje Vaš spas i jednostavno rješenje.  Gravura na staklu izgleda impresivno, elegantno i profinjeno. Stakleni proizvodi koji sadrže gravuru mogu biti odličan personalizirani poklon ili odličan dodatak proslavi kao što je vjenčanje.

Graviranje stakla

Graviranje stakla visokokvalitetnom laserskom tehnologijom omogućava maksimalnu preciznost prilikom izrade. Gravure na staklu su bijele boje i imaju specifičan mat efekt zbog kojeg ovakva vrsta gravure izgleda otmjeno i skupocjeno.

Što se sve gravirati?

Gravirati možemo sve, na Vama je samo da nam dostavite stakleni predmet koji želite personalizirati i ukrasiti gravurom. Ukoliko se gravira samo tekst (bez logotipa, clipartova, fotografija i sl.) cijena pripreme se ne obračunava posebno. Graviramo staklene čaše različitih dimenzija, vrčeve, ogledala,  boce vina i ostale zanimljive predmete od stakla koji mogu poslužiti kao izvrsna dekoracija u Vašem domu ili odličan personalizirani poklon.

Rok isporuke većih količina je 7 radnih dana ili prema dogovoru.

Naslov

Go to Top