Natpisna tabla s nazivom ulice

66.00 

Natpisna tabla s nazivom ulice izrađena od izdržljive graverske plastike. Dimenzije table su 500 x 300 milimetara. Tablu je potrebno postaviti na vidljivo mjesto, najčešće na prvu zgradu u ulici. Koriste se za lakšu orijentaciju i organizaciju urbanih sredina.

Odaberite boju podloge table: (OBAVEZNO POLJE) * 

Ukrasni okvir table (OBAVEZNO POLJE) * 

Način postavljanja table (raspored rupa za šarafe ili ljepljiva traka) * 

Dodavanje grafičkog rješenja ili pripreme za natpisnu tablu (ako postoji)

(max file size 64 MB)

Unesite tekst table

SKU: 32597 Categories: ,

Description

Natpisna tabla s nazivom ulice

Natpisna tabla s nazivom ulice su važan dio urbanih mjesta. Koriste se u gradovima i naseljima za lakšu orijentaciju u nepoznatim urbanim sredinama. Najbolji način prikazivanja i postavljanja table je njezino isticanje na vidljivu mjestu. Najčešće se postavljaju na prvu zgradu u ulici te su većih dimenzija kako bi se na čitljiv, jasan i vidljiv način naznačio njezin naziv. Pomažu vozačima, pješacima i turistima za pružanje ključnih informacija o lokaciji i snalaženju u nepoznatom okruženju. Olakšavaju dostavnim i hitnim službama pronalazak potrebne adrese. Loše postavljena natpisna tabla otežava policiji, hitnoj pomoći i vatrogascima da vas što brže pronađu u slučaju nužde.

Izrada natpisnih tabli od graverske plastike

Gravirana natpisna tabla s nazivom ulice izrađuje se od graverske plastike. Graverska plastika je izdržljiva i otporna na vremenske uvijete te će trajati dugi niz godina. Tabla se izrađuje suvremenom laserskom tehnologijom što omogućuje maksimalnu preciznost graviranja i rezanja različitih oblika i veličina. Izrađuju na zahtjev. Nudimo izradu natpisnih tabli s nazivom ulice dimenzija 500 x 300 milimetara. Graverska plastika može biti zlatne, srebrne, bijele, crne ili plave boje. Boja gravure ovisi o boji graverske plastike, a može biti crna ili bijela.

Karakteristike natpisne table

  • Materijal: graverska plastika visoke kvalitete
  • Dimenzija: 500 x 300 mm
  • Način izrade: laserska gravura
  • Boja graverske plastike: zlatna, srebrna, bijela, crna i plava
  • Boja gravure: crna ili bijela

Napomena! Uz naručenu natpisnu tablu se NE isporučuju vijci! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

Title

Go to Top