Marina personalizirana kuglica s imenom

3.88 

Marina je ime latinskog porijekla, a označava more. Ime Marina povezano je i s božicom Afroditom, koja se rodila iz morske pjene, te je tako bila i zaštitnica mornara. Poklonite svojim najdražima personaliziranu kuglicu s njihovim imenom i stvorite sretne božićne uspomene. Kuglice za bor izrađene su od šperploče debljine 3 mm uz pomoć strojeva za lasersko rezanje i graviranje. Ove božićne kuglice čvršće su od običnih staklenih kuglica te ostaju čitave i prilikom pada.

(max file size 64 MB)

SKU: 175378-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categories: , Tag:

Description

Kugle s imenima dodatno obogaćuju svako božićno drvce

Personalizirane božićne kuglice s imenima kreativna su dekoracija koje blagdanskom duhu dodaje dozu osobnosti i jedinstvenosti. Ako tražite nešto izvanredno ovih blagdana kako biste obogatili svoj dom ili ako želite dragoj osobi pokloniti jedinstveni poklon te stvoriti nezaboravne božićne uspomene, onda ne možete promašiti s personaliziranim kuglicama. Kuglice s imenima vaših najdražih stvorit će posebnu obiteljsku atmosferu za vrijeme najljepših blagdana. Božićne kuglice od šperploče praktičan su i izdržljiv poklon koji će uljepšati vašu jelku, adventski vijenac ili druge božićne dekoracije.

Ovako ih izrađujemo

Kuglice izrađujemo od šperploče debljine 3 mm. Za njihovu izradu koristimo strojeve za lasersko rezanje i graviranje, što najkorišteniji način obrade drva, a omogućuje maksimalnu preciznost pri izradi uz beskonačno mogućnosti. Nakon laserske izrade, kuglice možemo pobojati u srebrnu, zlatnu, crvenu ili plavu. Neobojene kuglice isto tako imaju svoj poseban starinski štih. Dimenzije personaliziranih kuglica s imenima se prilagođavaju dužini imena.

Neka ove božićne kuglice postanu dragocjeni dio vaše obiteljske tradicije. Svaki put kad ih objesite na jelku, podsjećat će vas na one koji čine blagdane posebnima.

Ako naručite 4 ili više kuglica uštedjet ćete 10% po kuglici, a poklanjamo vam i kupon s kojim ćete uštedjeti 15% kod sljedeće kupnje majice s tiskom na stranici GIT.hr.

U roku 2 dana isporučujemo vašu narudžbu. Zbog svoje posebnosti i vremena potrebnog za grafičku pripremu, narudžbe primamo do 22.12, a 23.12. isporučujemo Vaše poklon kuglice s imenom.

U našoj ponudi možete pronaći još zanimljivih božićnih dodataka koji mogu poslužiti kao poklon ili zanimljiva dekoracija.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

 

 

Additional information

Boja kugle:

Boja drva, Srebrna, Zlatna, Crvena, Plava, Zelena

Naslov

Go to Top