Kugle s imenima

3.50  (26.37 kn)

Kuglice s imenom svakoj božićnoj jelki daju poseban šarm. Božićne personalizirane kuglice simpatičan su poklon za Vaše bližnje. Kuglice se izrađuju iz šperploče debljine 3 milimetara pomoću strojeva za lasersko graviranje i rezanje. Kuglice za bor od šperploče nisu toliko krhke poput klasičnih staklenih kuglica za bor i neće se slomiti pri padu. Ove kuglice imaju mogućnost apsolutne personalizacije.

Na jednu kuglu idu maksimalno 2 imena. 

Discount per Quantity

Quantity 1 - 56 - 1011 - 20
Price 0.44  (3.32 kn) 0.40  (3.01 kn) 0.37  (2.79 kn)

(max file size 2 MB)

Opis

Kugle s imenima dodatno obogaćuju svako božićno drvce

Kugle s imenima zanimljiv su i kreativan dekoracijski dodatak svake božićne jelke. Tražite nešto posebno ovih blagdana čime ćete obogatiti svoj dom? Želite razveseliti svoje najmilije simpatičnim personaliziranim poklonom koji će ih svake godine prisjetiti na Vas za vrijeme božićnih blagdana? U potrazi ste za neuobičajenim božićnim dodatkom kojeg ćete rado pokazivati svojim gostima? Personalizirane kuglice od šperploče koje sadrže imena zanimljiva su božićna dekoracija i simpatičan dar kojim ćete razveseliti upravo one koji Vam najviše znače. Dekoracije od drva izrađene laserskim graviranjem i rezanjem obogatit će svako božićno drvce, stolnu dekoraciju ili adventski vijenac te u Vaš dom donijeti pravi božićni ugođajem.

Izrada personaliziranih božićnih kuglica

Kuglice se izrađuju iz šperploče debljine 3 milimetara pomoću strojeva za lasersko graviranje i rezanje. Graviranje i rezanje pomoću laserske tehnologije danas je najkorištenije u obradi drva. Omogućuje maksimalnu preciznost prilikom izradi te su mogućnosti graviranja drva beskonačne. Svaka grafička priprema napravljena na računalu može se pretvoriti u jedinstven, unikatan i kvalitetan proizvod. Prilikom graviranja drvenih predmeta slobodno se možemo prepustiti mašti kreativnom stvaranju. Nakon što se kuglice za bor laserski izrade, moguće ih je pobojati u srebrnu, zlatnu, crvenu ili plavu. Neobojene kuglice također izgledaju pomalo retro, ali i dalje besprijekorno. Dimenzije personaliziranih kuglica s imenima se prilagođavaju dužini imena.

Kuglice za bor od šperploče nisu tako krhak poput klasičnih staklenih kuglica za bor i neće se slomiti pri padu. Kuglice imaju mogućnost apsolutne personalizacije što Vam jamči savršeni božićni poklon ovih blagdana. Pošaljite nam svoje ideje, a mi ćemo za Vas ovih blagdana izraditi najbolje personalizirane poklone za Vaše najmilije.

Zbog svoje posebnosti i vremena potrebnog za grafičku pripremu, narudžbe primamo do 22.12, a 23.12. isporučujemo Vaše poklon kuglice s imenom.

U našoj ponudi možete pronaći još zanimljivih božićnih dodataka koji mogu poslužiti kao poklon ili zanimljiva dekoracija.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

 

 

 

 

Dodatne informacije

Boja kugle:

Boja drva, Srebrna, Zlatna, Crvena, Plava

Naslov

Go to Top