Kemijska olovka

20.00 

Personalizirana kemijska olovka izrađena od izdrživih materijala kombinira funkcionalnost s individualnošću. Dodajte inicijale, poseban datum, neku poruku ili ilustraciju kako biste ovaj funkcionalan predmet pretvorili u dragocjenu uspomenu. Odličan je dodatak svakom uredu. Lasersko graviranje kemijskih olovaka prema Vašim željama.

Trebate kemijsku?

Odaberite neku od metalnih olovkaka iz naše ponude

(max file size 64 MB)

SKU: 210471-1-1-1 Kategorije: ,

Opis

Kemijska olovka

Kemijske olovke neizostavan su dio svakoga poduzeća gdje se na dnevnoj bazi koriste za potpisivanje dokumenata i pisanje natuknica. Osim što su korisne, kemijske olovke mogu poslužiti kao odličan reklamni proizvod Vašeg poduzeća, pridonijeti njegovom brendiranju i prepoznatljivosti. Korištenje personaliziranih graviranih kemijskih olovki ostavlja dojam profesionalizma i stručnog poslovanja te mogu poslužiti kao odličan poslovni poklon. Graviranje metala laserskom tehnologijom omogućuje maksimalnu preciznost u izradi. Također omogućava nebrojena dizajnerska rješenja. Sve što se može grafički pripremiti možemo laserski gravirati.

Prilikom graviranja kemijskih olovki ne postoji mogućnost odabira boje gravure, već ona ovisi o samom materijalu. Boja gravure je najčešće sive nijanse, laaserom se plitko površinski ugravira motiv u proizvod.  Graviranje se izrađuje visokokvalitetnom laserskom tehnologijom. U pravilu se na kemijske olovke gravira tekst, no postoji mogućnost graviranja logotipa ili jednostavnih motiva. Graviranje na olovci može uvelike varirati ovisno o namjeni, prilici ili osobnim preferencijama. Na olovku možete dodati, ime ili inicijal kako biste dodali prepoznatljivost i osobni pečat predmetu. Možete dodati značajan datum ili svoj omiljeni citat, titulu ili zvanje.

Personalizirane gravirane kemijske olovke odličan su poslovni poklon, tvrtke ih poklanjaju klijentima, partnerima ili zaposlenicima u znak zahvalnosti. Popularan su poklon za maturante, studente ili učenike koji kreću na novo akademsko putovanje. Ovu vrstu poklona cijene i učitelji, nastavnici i odgajatelji. A neizostavan su predmet kod svakog medicinskog stručnjaka i liječnika.

Materijal

Kemijska  je izrađena od kvalitetnih dugotrajnih i otpornih  metala. U ponudi imamo šest mogućih varijanti metalnih kemijskih olovki.

Graviranje je najčešća tehnika koja proizvodima daje dašak unikatnosti. Predmeti s gravurom odličan su personalizirani poklon, a isto tako zanimljiv promotivni materijal. Graviranje laserskom tehnologijom omogućuje maksimalnu preciznost i jasnoću u izradi i ova metoda najkorištenija je za ovu vrstu podloge.

 

Karakteristike

  • Materijal: metal
  • Način izrade: lasersko graviranje
  • Boja gravure: ovisi o materijalu, najčešće bijela
  • Gravura je trajna, ne može se izbrisati ili isprati

Boje 

  • Mat zelena
  • Mat siva
  • Mat crna
  • Monochrome srebrna
  • Monochrome rose
  • Monochrome zlatna

 

Napomena! Kemijsku je potrebno dostaviti u našu poslovnicu. Kemijska se dodatno naplaćuje ukoliko se kupuje preko nas. Cijena se odnosi samo na uslugu graviranja metalnih predmeta u koju nije uračunata cijena kemijske. Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

 

Naslov

Go to Top