Ostalo staklo

14.00 

Available on backorder

Graviranje stakla i staklenih predmeta po Vašim željama pomoću laserske tehnologije. Gravirati možemo boce, čaše, vrčeve i sve ostale staklene površine. Želite li personalizirani proizvod od stakla donesite ga nama, a mi ćemo napraviti ostalo. Vaš proizvod graviranjem postaje unikat i nezamjenjiv.

Available on backorder

(max file size 64 MB)

Description

Graviranje stakla idealan je personalizirani dodatak

Graviranje stakla zanimljiv je način personalizacije brojnih predmeta i različitih staklenih površina. Čaše i boce alkoholnog pića najčešći su odabir za poklon, no to su pokloni bez osobnosti. Svoje poklone želite personalizirati, dodati im ono nešto osobno, nešto što ima posebno značenje? Onda je graviranje Vaš spas i jednostavno rješenje. Gravura na staklu izgleda impresivno, elegantno i profinjeno. Stakleni proizvodi koji sadrže gravuru mogu biti odličan personalizirani poklon za rođendan, vjenčanje, obljetnice ili godišnjice.

Karakteristike proizvoda:

  • Materijal: staklo
  • Način izrade: lasersko graviranje
  • Personalizirani proizvod
  • Poklon za sve prigode
  • Trajnost gravure
  • Boja gravure: bijela

Izrada gravure

Gravura na staklo se izrađuje visokokvalitetnim laserskim strojem koji zbog svoje vrhunske tehnologije omogućuje maksimalnu preciznost prilikom izrade. Gravure na staklu su bijele boje i imaju specifičan mat efekt zbog kojeg ovakva vrsta gravure izgleda otmjeno i skupocjeno. Gravirati se mogu sve staklene površine i predmeti maksimalne veličine 60 x 45 centimetara. Gravura je trajna i neće s vremenom izblijediti ili se isprati.

           

Što se sve gravirati?

Gravirati možemo sve, na Vama je samo da nam dostavite stakleni predmet koji želite personalizirati i ukrasiti gravurom. Ukoliko se gravira samo tekst, bez logotipa, clipartova, fotografija i sl., cijena pripreme se ne obračunava posebno. Graviramo staklene čaše različitih dimenzija, vrčeve, ogledala,  boce vina i ostale zanimljive predmete od stakla koji mogu poslužiti kao izvrsna dekoracija u Vašem domu ili odličan personalizirani poklon.

Osim graviranja stakla, u našoj ponudi možete pronaći uslugu laserskog graviranja i rezanja predmeta od kože, plastike ili drva.

Napomena! Staklene predmete potrebno je dostaviti u poslovnicu. Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Rok isporuke većih količina je 7 radnih dana ili prema dogovoru.

Naslov

Go to Top