Graviranje drva – razno

Usluga graviranja drva prema Vašim željama. Donesite svoju dasku za rezanje, nož s drvenom drškom, poklon kutiju, kutiju za butelje, a mi ćemo je izgravirati prema Vašim željama.

Cijena se obračunava prema minuti graviranja ili izrezivanja.

Description

Graviranje drva svaki predmet čini posebnim

Graviranje drva najčešća je tehnika njegove obrade koja mu daje dašak unikatnosti. Predmeti s gravurom odličan su personalizirani poklon, a isto tako zanimljiv promotivni materijal. Drveni predmeti dio su svakoga kućanstva. U dom donose miris prirode i dio tradicije. Predmeti rađeni od drva poznati su po svojoj kvaliteti i izdržljivosti, a njihova upotreba i namjena široko je rasprostranjena.

           

Graviranje drva

Graviranje drva laserskom tehnologijom omogućuje maksimalnu preciznost u izradi i ova metoda izrezivanja drva najkorištenija je za obradu takve podloge. Mogućnosti graviranja drva su beskonačne, sve što se može grafički pripremiti, može se gravirati i rezati pomoću lasera. Prilikom graviranja drvenih predmeta slobodno se možemo prepustiti kreativnom stvaranju, jer laser to može pretvoriti u stvarnost.

Što se može gravirati?

Drvo je iznimno pogodan i jednostavan materijal za obradu. Gotovi svi proizvodi rađeni od drva mogu se gravirati laserskom tehnologijom. Nudimo uslugu graviranja svih predmeta maksimalne veličine 600 x 400 milimetara. Gravirati se mogu drveni zidni i ručni satovi, daske za rezanje, drvene drške noževa, kuhače, drvene kutijice i svi ostali proizvodi izrađeni od drva koje želite personalizirati.

           

Običan proizvod pretvara u jedinstven poklon

Kupili ste poklon izrađen od drva koji je sam po sebi super, ali još uvijek nije savršen? Graviranje takvog proizvoda odlično je rješenje. Graviranim tekstom i različitim motivima svoje proizvode personalizirajte. Ovakvi pokloni su jedinstveni. U njihovu izradu je uložen trud koji je vidljiv na finalnom proizvodu.

Osim graviranja i rezanja drva, u našoj ponudi možete pronaći uslugu laserskog graviranja i rezanja predmeta od plastike ili stakla.

Napomena! Cijena na upit, ovisi o veličini i minuti graviranja. Rok isporuke većih količina je 7 radnih dana ili prema dogovoru. Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

Naslov

Go to Top