Gravirani lokot

15.00 

Personalizirani lokot izrađen od izdrživih materijala kombinira funkcionalnost s individualnošću. Dodajte inicijale, poseban datum, neku poruku ili ilustraciju kako biste ovaj funkcionalan predmet pretvorili u dragocjenu uspomenu. Dimenzije 30x30mm.

Trebate li lokot?

(max file size 64 MB)

SKU: 210471-1-1 Kategorije: ,

Opis

Gravirani lokot

Personalizirani gravirani lokot – simbol sigurnosti, osjećaja i stila. Dodajte lokotu osobni značaj putem naše usluge prilagođenog osobnog graviranja. Dodajte inicijale, poseban datum, neku poruku ili ilustraciju kako biste ovaj funkcionalan predmet pretvorili u dragocjenu uspomenu.

Ova zanimljiva stvarčica odličan je personalizirani poklon kojim možete svojim voljenim osobama pokazati koliko Vam znače. Sadržaj lokota ovisi o Vama i svaki se izrađuje isključivo prema Vašim željama. Pošaljite nam željeni tekst i sadržaj koji želite ugravirati, a on će biti gotov u kratkom vremenskom roku i poslan na Vašu kućnu adresu.

Osim simboličke, personalizirani lokot naravno nosi i funkcionalnu vrijednost. Stoga ga se može primjeniti na više oblika upotrebe, možete ga koristiti za osiguranje prtljage, pri čemu personalizirana gravura dodaje jedinstveni identifikator. Može Vam dobro doći u bilo kojem zajedničkom prostoru, na primjer za zaključavanje Vašeg ormarića u školi ili teretani. Za zaključavanje vrata, ograda, kutija s alatom ili za zaključavanje brava za bicikl.

 

Materijal

Lokot  je izrađena od kvalitetnih dugotrajnih i otpornih, laganih metala.

Graviranje je najčešća tehnika koja proizvodima daje dašak unikatnosti. Predmeti s gravurom odličan su personalizirani poklon, a isto tako zanimljiv promotivni materijal. Graviranje laserskom tehnologijom omogućuje maksimalnu preciznost i jasnoću u izradi i ova metoda najkorištenija je za ovu vrstu podloge.

Karakteristike

  • Materijal: metal
  • Dimenzija: 30 x 30 mm
  • Način izrade: laserska gravura

 

Napomena!  Lokot je potrebno dostaviti u našu poslovnicu. Lokot se dodatno naplaćuje ukoliko se kupuje preko nas. Cijena se odnosi samo na uslugu graviranja metalnih predmeta u koju nije uračunata cijena lokota. Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

 

Dodatne informacije

Dimenzije 3 × 3 cm

Naslov

Go to Top