Gravirana pljoska

20.00 

Pljoska čini odličan svestran poklon za razne prigode, rođendane, vjenčanja, godišnjice, maturu ili pak odlazak u mirovinu. Ovaj sofisticiran dodatak možete personalizirati po Vašoj vlastitoj želji i dodati mu dašak osobnosti. Dimenzija: 90 x 125 mm.

Trebate pljosku?

(max file size 64 MB)

SKU: 210471-1 Kategorije: ,

Opis

Gravirana pljoska

Pljoska je zavijek ostala bezvremenski spoj osobnog stila i profinjenosti koji vam omogućava da svoje omiljeno piće uvijek nosite sa sobom. Ovaj sofisticiran dodatak možete personalizirati po Vašoj vlastitoj želji i dodati mu dašak osobnosti. Usluga graviranja Vam omogćuje dodavanje imena, posebnog datuma, fotografije, personalizirane poruke ili pak nekog smislenog citata. Pretvorite pljosku u jednistven unikatan predmet koji odjekuje vašom individualnošću.

Ova zanimljiva stvarčica odličan je personalizirani poklon kojim možete svojim voljenim osobama pokazati koliko Vam znače. Sadržaj pljoske ovisi o Vama i svaki se izrađuje isključivo prema Vašim željama. Pošaljite nam željeni tekst i sadržaj koji želite ugravirati, a on će biti gotov u kratkom vremenskom roku i poslan na Vašu kućnu adresu.

Pljoska čini odličan svestran poklon za razne prigode. Možete ga darovati kao rođendanski dar, dar za vjenčanje, maturu ili jednostavno kao znak zahvalnosti. Prigodna je za svečane kao i za ležerne događaje. Idealan je poklon za obilježavanje važnih događaja i posebnih prigoda, godišnjica i životnih prekretnica kao što je to odlazak u mirovinu. Ugravirana poruka može obilježiti taj događaj stvarajući trajnu uspomenu.

Materijal

Graviranje je najčešća tehnika koja proizvodima daje dašak unikatnosti. Predmeti s gravurom odličan su personalizirani poklon, a isto tako zanimljiv promotivni materijal. Graviranje laserskom tehnologijom omogućuje maksimalnu preciznost i jasnoću u izradi i ova metoda najkorištenija je za ovu vrstu podloge.

Karakteristike

  • Materijal: metal
  • Dimenzija: 90 x 125 mm
  • Način izrade: laserska gravura

 

Napomena! Pljosku je potrebno dostaviti u našu poslovnicu. Pljoska se dodatno naplaćuje ukoliko se kupuje preko nas. Cijena se odnosi samo na uslugu graviranja metalnih predmeta u koju nije uračunata cijena pljoske. Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

 

Dodatne informacije

Dimenzije 9 × 12.5 cm

Naslov

Go to Top