Gravirana drvena pljoska

15.00 

Pljoska čini odličan svestran poklon za razne prigode, rođendane, vjenčanja, godišnjice, maturu ili pak odlazak u mirovinu. Ovaj sofisticiran dodatak možete personalizirati po Vašoj vlastitoj želji i dodati mu dašak osobnosti. Dimenzija: 95 x 95 mm.

Želite li personaliziranu gravuru? * 

Vaša grafička priprema

Ovdje možete dodati Vašu grafičku pripremu

(max file size 64 MB)

SKU: 210490 Category:

Description

Gravirana drvena pljoska

Pljoska je zavijek ostala bezvremenski spoj osobnog stila i profinjenosti koji vam omogućava da svoje omiljeno piće uvijek nosite sa sobom. Ovaj sofisticiran dodatak možete personalizirati po Vašoj vlastitoj želji i dodati mu dašak osobnosti. Usluga graviranja Vam omogćuje dodavanje imena, posebnog datuma, fotografije, personalizirane poruke ili pak nekog smislenog citata. Pretvorite pljosku u jednistven unikatan predmet koji odjekuje vašom individualnošću.

Ova zanimljiva stvarčica odličan je personalizirani poklon kojim možete svojim voljenim osobama pokazati koliko Vam znače. Sadržaj pljoske ovisi o Vama i svaki se izrađuje isključivo prema Vašim željama. Pošaljite nam željeni tekst i sadržaj koji želite ugravirati, a on će biti gotov u kratkom vremenskom roku i poslan na Vašu kućnu adresu.

Gravirana drvena pljoska čini odličan svestran poklon za razne prigode. Možete ga darovati kao rođendanski dar, dar za vjenčanje, maturu ili jednostavno kao znak zahvalnosti. Prigodna je za svečane kao i za ležerne događaje. Idealan je poklon za obilježavanje važnih događaja i posebnih prigoda, godišnjica i životnih prekretnica kao što je to odlazak u mirovinu. Ugravirana poruka može obilježiti taj događaj stvarajući trajnu uspomenu. Ukoliko Vas zanima drugačiji model pljoske možete ga pogledati ovdje.

Materijal

Graviranje je najčešća tehnika koja proizvodima daje dašak unikatnosti. Predmeti s gravurom odličan su personalizirani poklon, a isto tako zanimljiv promotivni materijal. Graviranje laserskom tehnologijom omogućuje maksimalnu preciznost i jasnoću u izradi i ova metoda najkorištenija je za ovu vrstu podloge. Graviranje pruža mogućnost personalizacije i dodavanja umjetničkog pečata na širokom spektru različitih materijala. Drvena pljoska može dobiti potpuno novu dimenziju zahvaljujući tehnologiji laserskog graviranja i rezanja. Ova inovativna metoda omogućuje transformaciju običnih svakodnevnih predmeta u unikatne kreacije koje ostavljaju upečatljiv dojam.

Karakteristike

  • Materijal: metal sa drvenom oblogom
  • Dimenzija: 95 x 95 mm
  • Način izrade: laserska gravura

 

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

Additional information

Dimensions 9.5 × 9.5 cm

Naslov

Go to Top