Faksimil sa drvenom drškom

23.00 

Pečati s drvenom drškom odličan su izbor za korištenje kao faksimil. Izvrsno se prilagođavju Vašoj ruci. Njihovo korištenje je jednostavno i lako. Jednim udarcem potpis je gotov, a potpisivanje mnogobrojne dokumentacije može biti gotovo u tren oka.

(max file size 64 MB)

SKU: 4631-2 Kategorije: ,

Opis

Ekonomičan i praktičan pečat sa drvenom drškom od prirodnog drva. Izrada pečata sa drvenom drškom se preporučuje kada klasičan automat pečat ne zadovoljava potrebe klijenata (dimenzija, mjesto i vrsta primjene, navika), te za sve Vas kojima je ovakva vrsta pečata praktičnija za upotrebu. Ovo je odličan pečat za izradu faksimila. Izvrsno se prilagođava Vašoj ruci. Njihovo korištenje je jednostavno i lako. Jednim udarcem potpis je gotov, a potpisivanje mnogobrojne dokumentacije može biti gotovo u tren oka.

Pečat s drvenom drškom je veličine do 10 cm2.

Jastučić sa tintom i tinta za jastučić se naručuju zasebno.

Vrijeme isporuke: od 1 do 3 radna dana (zbog same izrade drške prema Vašim zahtjevu).

Lako za održavanje.

Veličina potpisa određuje dimenzije samoga pečata s drvenom drškom.

Garantiramo Vam zadovoljstvo našim pečatima sa drvenom drškom.

Daljnje informacije

Naručite faksimil pečat sa drvenom drškom  sada povoljno na www.pecati.com. Zašto kupiti od nas? Najveći smo dobavljači pečata online, stoga jamčimo visoku kvalitetu, kratko vrijeme isporuke te dobivate garanciju na proizvode. Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

Često postavljana pitanja

1. Što je faksimil?  

Faksimil je pečat na kojem se nalazi istovjetna reprodukcija potpisa ovlaštene osobe te se često koristi u organizacijama i različitim poduzećima. Koristi se prilikom potpisivanja razno raznih dokumenata koji nemaju preveliku pravnu važnost za poduzeće, ali ipak ih je potrebno potpisati.

2. “Što sve trebam za izradu faksimila?”

Izrada faksimila ponajprije zahtijeva vlastoručni potpis osobe. Osoba se mora vlastoručno potpisati na papir i isti dostaviti nama ili nam poslati skenirani potpis.

3. “Naplaćujete li grafičku pripremu pečata dodatno?”

Ne, grafička priprema pečata se ne naplaćuje dodatno.

4. “Koliko dugo trebam čekati da se izradi moj faksimil?”

Pečat će Vam biti gotov u pravilu u roku od jednog radnog dana.

Dostava i povrati

Dostavit ćemo Vam faksimil pečat u tvrtku ili na privatnu adresu u kuću, stan. Faksimil, štambilj, pečat, žig ili bilo koji naš proizvod paketna služba će dostaviti na mjesto koje Vama odgovora. Možete biti kod kupca, partnera, a paketna služba će u dogovoru s Vama dostaviti paket na mjesto koje Vama najviše odgovara.

Proizvode koji su plaćeni bit će isporučeni u okvirnom roku od 2 do 10 radnih dana. Rok počinje teći od trenutka Vaše uplate na žiro računu Prodavatelja. U slučaju da nismo u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome ćemo Vas obavijestiti radi dogovora o novom roku isporuke.

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni proizvodom, isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 14 dana od primitka. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen.

Možda će vam se također svidjeti…

Naslov

Go to Top