Početna/Posjetnice/Etui za posjetnice

Etui za posjetnice

5.30  (39.93 kn)

Etui za posjetnice izrađen od metala koristi se za pohranu vizitkarti. U jedan etui stane od 5 do 10 posjetnica standardnih dimenzija 90×50 milimetara. Proizvod je zbog svojih malih dimenzija iznimno praktičan, stane u svaki džep ili torbu što ga čini lako prenosivim. Kako bi upotpunili svoje poslovanje i kreirali kvalitetan imidž poduzeća, etui je moguće personalizirati. Personalizirana graverska naljepnica izrađuje se prema željama i lijepi se na metalnu futrolu.

Etui s graverskom naljepnicom

Dodavanje grafičkog rješenja ili pripreme za izradu graverske naljepnice

(max file size 2 MB)

Tekst graverske naljepnice

Kategorija:

Opis

Etui za posjetnice je odličan način organiziranja i zaštite Vaših vizitkarti

Etui za posjetnice služi za pohranu, spremanje i organizaciju vizitki koje štiti od nepotrebnog odštećivanja. Ako imate puno posjetnica, lako ih možete izgubiti, oštetiti ih ili presavinuti u novčaniku. Kvalitetan, lako prenosiv i malen, etui stane u svaku torbu ili džep. Olakšava pronalazak posjetnice kada ste u žurbi, a sklapate poslovni dogovor.

Zanimljiv način kreiranja imidža poduzeća

Futrole su kompaktne, dugotrajne, lagane i jednostavne za korištenje. Ovo je iznimno kvalitetan proizvod izrađen od metala. Etui za vizitkarte pravi je izbor za sve one koji uvijek trebaju imati vizitku više pri ruci. Metalna kutijica za pohranu vizitki odličan je dodatak u kreiranju kvalitetnog brenda Vašeg poduzeća. Za kreiranje profesionalnog imidža poduzeća, na metalni etui moguće je zalijepiti i izraditi graversku naljepnicu prema željama kupca. Personalizirana graverska naljepnica se izrađuje najsuvremenijom laserskom tehnologijom besprijekorne preciznosti. Moguće je izraditi naljepnicu s nazivom poduzeća, adrese, kratkoga slogan ili logotipa.

Karakteristike proizvoda

  • Materijal: metal
  • Boja proizvoda: srebrna
  • Moguće dodavanje graverske naljepnice prema želji
  • Graverska naljepnica u srebrnoj boji s crnom gravurom
  • Pohrana do 10 posjetnica standardnih dimenzija
  • Kvalitetan, izdržljiv i dugotrajan proizvod
  • Zaštita vizitki od oštećivanja
  • Etui je lagan, lako prenosiv i jednostavan za korištenje

Etui za posjetnice koristi se za pohranu vizitkarti koje štiti od odštećivanja uzrokovanih vanjskim utjecajem te pomaže u njihovoj organizaciji. Izrađen je od metala zbog čije će čvrstoće trajati godinama.

Kod nas možete pronaći i dati izraditi posjetnice koje se prilagođavaju Vama i Vašim potrebama. Nudimo izradu crno bijelih posjetnica i vizitkarta u boji standardnih dimenzija.

Za narudžbe iznad 67 eura, dostava je besplatna!

 

Naslov

Go to Top