Drveni okrugli privjesak

6.00 

Često gubite ključeve? Onda su privjesci izrađeni pomoću laserskog graviranja visoke kvalitete i ekstremne preciznosti odlično rješenje ovog čestog problema. Pošaljite nam željeni sadržaj privjeska, a on će biti gotov u kratkom vremenskom roku i poslan na Vašu kućnu adresu. Ova sitna stvarčica ne samo da Vam pomaže u pronalasku ključeva, nego može postati odličan personalizirani poklon. Privjesak je promjera 4,5 cm.

Vaša grafička priprema

Ovdje možete dodati Vašu grafičku pripremu

(max file size 64 MB)

Categories: ,

Description

Drveni ovalni privjesak

Privjesak je jedna od onih stvarčica koje svi imamo. Privjesci su mali dodatak koji svakodnevno koristimo, a nismo ni svjesni koliko nam pomažu u tome da ne gubimo ključeve. Osim što su korisni, mogu postati odličan sitni personalizirani detalj koji nosimo svugdje sa sobom. Drveni okrugli privjesak je sitna stvarčica koja čini odličan personalizirani poklon kojim možete svojim voljenim osobama pokazati koliko Vam znače. Sadržaj privjeska ovisi o Vama i svaki se izrađuje isključivo prema Vašim željama. Pošaljite nam željeni sadržaj privjeska, a on će biti gotov u kratkom vremenskom roku i poslan na Vašu kućnu adresu. Imate gomilu ključeva i uvijek se mučite koji od njih je onaj pravi kada morate otključati neku bravu? Privjesci su odlično rješenje i ovog problema. Svakom ključu dodajte privjesak i na taj način izbjegnite borbu s pronalaženjem onog pravog ključa koji Vam je u tom trenutku potreban.

 

Materijal

Privjesak  je izrađen od kvalitetnih dugotrajnih i otpornih, laganih materijala. Na privjesak se stavlja manja ili veća alkica da bi se mogao prikvačiti gdje god Vama odgovara, bilo to na ključeve Vašeg stana, kuće ili pak auta, možete ga okačiti na kofere ili putne torbe. Drveni okrugli privjesak je promjera 4,5 cm.

Graviranje je najčešća tehnika koja proizvodima daje dašak unikatnosti. Predmeti s gravurom odličan su personalizirani poklon, a isto tako zanimljiv promotivni materijal. Graviranje laserskom tehnologijom omogućuje maksimalnu preciznost i jasnoću u izradi i ova metoda najkorištenija je za ovu vrstu podloge. Cijena kožnog ovalnog privjeska ovisi o naručenoj količini.

Količinski popust

 

kolicinski popust za kozni ovalni privjesak

 

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatn

Additional information

Dimensions 4.5 × 4.5 cm

Naslov

Go to Top