Drvena ukrasna poklon kutija – manja

11.00 

Drvene kutije su idealan personalizirani poklon za pohranu dragocjenosti i sitnica poput prstenja, ogrlica, naušnica ili privjesaka. Kutijice za poklone se izrađuju od šperploče pomoću lasera za graviranje i rezanje. Gravirati se mogu posvete, crteži, ilustracije i svakojaki šašavi ili simpatični motivi. Gravura je trajna, neće se izbrisati, izblijediti ili s vremenom nestati. Kutiju je moguće izraditi u različitim veličinama. Standardne Dimenzije kutije su 150 x 150 x 100 mm.

(max file size 64 MB)

SKU: 210236 Categories: ,

Description

Drvena ukrasna poklon kutija – manja idealna je za čuvanje dragocjenosti

Drvena ukrasna poklon kutija – manja idealnih je veličina za čuvanje dragocjenosti poput naušnica, prstenja ili ogrlica koje ste naslijedili ili dobili na poklon od svojih najmilijih. Imate idealan poklon za svog dragog ili svoju dragu, ali nikako ne možete pronaći pakiranje kojim ćete upotpuniti poklon? Male drvene poklon kutije odlično se prilagođavaju svakom daru. Poklon kutije od kvalitetne šperploče dizajniraju se prema željama i potrebnoj veličini, zatim se laserski izreži i graviraju željenim motivom.

                 

Izrada ukrasne poklon kutije od drva

Drvena kutija za poklone se izrađuje strojevima za lasersko graviranje i rezanje. Kutijice mogu biti raznih dimenzija i motiva. Graviranje drva laserskom tehnologijom omogućuje maksimalnu preciznost u izradi što omogućava nebrojena dizajnerska rješenja. Sve što se može grafički pripremiti možemo laserski gravirati. Kreativne drvene poklon kutije specifičnog načina spajanja te s laserski urezanim ili graviranim motivima savršeni su pokloni za razne prigode. Osim ljepotom i originalnošću, njihova trajnost i multifunkcionalnost pretvara ih i same u poklon koji se čuva zauvijek. Drvene kutije za sve prigode originalan su i kreativan način za pakiranje poklona.

               

Drvene kutije su idealan personalizirani poklon u potpunosti prilagođen Vama. Gravura je trajna, neće se izbrisati, izblijediti ili s vremenom nestati. Standardne Dimenzije kutije su 150 x 150 x 100 mm. Imate veći poklon koji ne stane u ovu poklon kutijicu manjih dimenzija? Nema problema, provjerite drvenu poklon kutiju većih dimenzija koja je idealna za pohranu albuma, boca vina ili par čaša za vjenčanje.

Moguće su razne dimenzije proizvoda, a cijena se određuje prema veličini i vremenu graviranja.

Rok isporuke većih količina je 7 radnih dana ili prema dogovoru.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

Naslov

Go to Top