Bliži se vrijeme darivanja, a mi Vam u svojoj ponudi nudimo neka originalna i kreativna rješenja za ovogodišnje poslovne poklone.

Vaš logo, natpis, dekoracije, slike i grafike sada mogu biti izgravirane na božićne poklone za Vaše kupce i poslovne partnere. Naša usluga graviranja na drvo, plastiku, staklo i kožu prema Vašim željama ili grafičkoj pripremi nudi nebrojene mogućnosti za ukrašavanje i pakiranje božićnih poslovnih poklona. Pustite mašti na volju i obratite nam se svojim idejama.  Radimo gravuru na:

Rokovnike

Kemijske

Upaljače

Čaše, boce

Ukrasne drvene  kutije

Daske za rezanje

Drvene drške

Privjeske…

Nudimo Vam i uslugu laserskog izrezivanja koja omogućava stvaranje potpuno novih proizvoda. Laserski izrezujemo papir, drvo i plastiku. Možemo za Vas izrezati:

Drvene i papirnate kutije za poslovne poklone

Stalke

Dekoracije

Privjeske

Cjenike

Drvene ukrase za bor

Drvene kalendare…

a sve to u božićnom ruhu i s blagdanskim motivima koji graviranjem ili tiskom mogu biti dodatno personalizirani prema Vašim željama.

Za Vas smo osmislili Božićne pečate s prigodnim motivima u raznim izvedbama:

       Automatski pečati raznih dimenzija i oblika sada dolaze u božićnom ruhu što ih čini idealnim ukrasom na Vašim božićnim čestitkama, vrećicama i poklon kutijama te izlaznoj pošti.Udarite originalni potpis na ovogodišnje poslovne poklone otiskom pečata sa logom svoje tvrtke i prigodnim blagdanskim dizajnom.

       Drveni pečati su idealno rješenje ako želite pečat u ne standardnim dimenzijama kojim ćete obilježiti pakiranja svojih poslovnih poklona. Želite li veliki pečat ili pečat nepravilnog oblika sa logom svoje tvrtke i božićnim natpisom ili dekoracijama tada su drveni  pečati pravo rješenje za Vas.

       Pečati za vosak dolaze u raznim veličinama i okruglog su oblika. Ostavljalju idealan otisak ako ste se odlučili za poslovne poklone koji uključuju uredski materijal ili boce i butelje. Svaka boca, vrećica ili čestitka u prigodnoj kuverti  voštanim pečatom dobiva dozu svečanosti i elegancije.

       Suhi žig ostavlja reljefni otisak na papiru. Ako želite ostaviti dugovječni otisak i time sugerirati da netko na Vas može računati ovim ćete žigom to poručiti. Naime, suhi žig ostavlja reljefni otisak koji traje dok traje i papir i ne može se izbrisati. Idealan za otiskivanje božićnih čestitki za Vaše poslovne partnere.