Personalizirani poklon za Vaše bližnje

E-mark create  možete koristiti u kuhinji za sve vrste etiketa, ukrasa i poklona. Često radimo “personalizirane poklone iz kuhinje”, a e-mark create je zaista savršen za stavljanje tih poklona u personalizirano pakiranje. Dodaci koje je najbolje koristiti su bijele naljepnice. Na njih se mogu ispisati personalizirani otisci te se mogu koristiti za označavanje na bocama, čašama i mnogim drugim materijalima.

personalizirani pokloni
personalizirani poklon

Za boce ili čaše (koje mogu postati mokre) na primjer boce za sirupe, najbolje je koristiti glossy naljepnice jer je tinta na takvim naljepnicama vodootporna. Kada zamrzavate staklenke s džemom isto koristite glossy naljepnice, jer otisak ostaje čist i čitljiv, čak i nakon što su bile u zamrzivaču. Možete ispisivati na mnoge površine, uključujući papir, tkanine, drvo, plastiku, vrpce i mnoge druge. To je jednostavno najbolji uređaj za izradu jedinstvenih darova.

Ne samo da e-mark možemo koristiti za označavanje svojih prehrambenih proizvoda, već bez problema s e-markom personaliziramo papir za zamatanje poklona. S e-markom darovi izgledaju unikatno i profesionalno izrađeno. Umjesto da sve naljepnice u kuhinju ručno ispisujemo, sada ih bez problema možemo printati pomoću e-mark create i vrlo brzo ih izrađivati. Uživajte i dijelite sreću sa svojim bližnjima uz personalizirane poklone.

personalizirani poklon iz kuhinje