Unikatan i poseban „pečat“ vašem savršenom vjenčanju može dati upravo to – Pečat! Personalizirani detaljno izrađeni pečati visoke kvalitete s jasnim otiscima koji traju naša su specijalnost. Pečate za vjenčanja možete koristiti za označavanje vaših pozivnica, zahvalnica, poklončića za goste, poklon vrećica i još mnogo toga.

Nudimo automatske pečate i pečate s drvenim drškama raznih dimenzija i oblika, a moguća je izrada po narudžbi. Sadržaj koji će pečat otisnuti ovisi o vašim željama, no ovisi i o broju linija teksta koji želite te veličini slova.

Mi preporučujemo: 

Linija 1: Gabrijela & Tomislav
Linija 2: datum vjenčanja
Linija 3: Hvala!

Pečat za vjenčanja Printer Oval 44 – Naručite ovdje…

Pečat za vjenčanja Printer Q 30 – Naručite ovdje…

Otisak pečata može se dodatno obogatiti različitim elementima poput srca, prstenja, raznih ornamenata i slično.

Bez obzira da li imate već pripremu za pečat kakav želite ili trebate pomoć u osmišljavanju dizajna otiska, svakako nam se javite! Možemo za vas odraditi pripremu te vam je poslati na autorizaciju prije izrade samog pečata.

Ako naručite automatski pečat u paketu dobivate kućište pečata, jastučić s tintom te personaliziranu gumicu za otisak koja se postavlja u kućište. Narudžbe pečata s drvenom drškom preporučujemo kada klasičan automat pečat ne zadovoljava vaše potrebe te kada želite dodatnu eleganciju za vaš poseban dan.

Jastučić s tintom i tinta za jastučić kod pečata s drvenom drškom se naručuju zasebno.

Sve naše pečate za vjenčanja možete naručiti direktno preko webshopa – OVDJE

Nudimo i pečat za tekstil pomoću kojeg željeni otisak možete prenijeti na kožu, svilu, pamuk i brojne druge vrste tkanina… Više o pečatu za tekstil možete naći ovdje… Naručiti ga također možete preko našeg webshopa – OVDJE

Preporučujemo i suhi žig koji pritiskom o papir ostavlja reljefni otisak te se koristi u situacijama za posebno označavanje vrlo važnih dokumenata, pa zašto ne i za vaše vjenčanje. Koriste ih javni bilježnici, arhitekti, fakulteti i knjižare zbog autentičnosti, no mogu ga naručiti i sve pravne i fizičke osobe, bez obzira na namjenu za koju ga koriste.

Više o suhom žigu možete pročitati u našem blogu Suhi žig – Najromantičniji i najozbiljniji među žigovima, a naručiti ga možete OVDJE

Zaista posebnu notu svemu navedenom može dati i naš pečat za vosak!

Pečat za vjenčanja Printer R24 – Naručite ovdje…

Za sva pitanja, savjete i ideje posjetite nas u knjižari kod varaždinskog Starog grada, nazovite nas na 042211877 ili se javite na info@pecati.com