Pečati za veterinare

Pečati su neophodan dio poslovne svakodnevice. Ukoliko trebate pečat za svoje poduzeće, u početnom izborniku na linku Kategorije odaberite oblik poduzeća (d.o.o., j.d.o.o., obrt) ) i naći ćete sve važne informacije.

Pečat Hrvatske veterinarske komore – Za izradu pečata potrebna Vam je preslika licence Hrvatske veterinarske komore (u online narudžbi možete rješenje dodati kao prilog). Oblik pečata nije strogo definiran. U tu svrhu koristi se pravokutni oblik pečata, dimenzija 47 x 18 mm (Printer 30). Boja otiska pečata je najčešće plava, crna ili ljubičasta.

Pečat sadrži:

– ime, prezime

– titulu ovlaštenog veterinara

– naziv: Ovlašteni veterinar

– dodijeljeni broj po ovlaštenjuKako bismo Vam olakšali administraciju i uredsko poslovanje, pripremili smo Vam na izbor više štambilja koji će posao odraditi umjesto Vas!

Odličan primjer je faksimil – štambilj sa Vašim potpisom, a naručiti ga možete ovdje: Pečati Printer 20

Isto tako, Vaše poslovanje može biti bolje i preglednije, upravo uz štambilje koji Vam omogućavaju lakše pronalaženje određene teme, praćenje dokumentacije, kao i označavanje statusa dokumenata, vrste ili same naredbe.

Na primjer: Na čekanju, Zaprimljeno dana: _________ , Plaćeno, Knjiženo, Dostaviti…

Pečate sa pomoćnim izrazima možete pogledati ovdje: Pečat Printer 20 , a pečate sa izrazima i datumom, na linku: Izrazi i datumar

Datumari – „must have“ štambilji čiju funkciju ne trebamo dodatno objašnjavati. U nastavku pogledajte varijacije datumara, koji se mogu označiti samo sa datumom ili mogu biti označeni sa datumom a i drugim izrazima: Datumari

Natpisna tabla je identifikacija koja predstavlja ustanovu/tvrtku, te se prema zakonu obavezno mora istaknuti na adresi sjedišta poduzeća. Statutom su utvrđeni obavezni podaci za natpisnu tablu.

U našoj ponudi možete pronaći nekoliko različitih dimenzija natpisnih tabla.

Table pregledajte na linku: Natpisne ploče – table

U današnje se vrijeme naljepnice koriste u svakodnevnoj pojavi i to u različite svrhe. Jedan od segmenta gdje se naljepnice mogu koristiti je isticanje objekta, tvrtke i sl. bez obzira na djelatnost kojom se bave, ali mora biti u skladu s propisanim zakonom. Stoga, prilikom otvaranja tvrtke, obrta, udruge i sl. potrebno je s vanjske strane objekta istaknuti na vidljivu mjestu naziv ustanove i sav popratni sadržaj (radno vrijeme, naziv izdvojenog pogona …). Ukoliko nemate mogućnosti postavljanja natpisne table (nemogućnost bušenja zida, staklene stjenke i sl.) na prikladno mjesto, predlažemo Vam izradu naljepnica: Naljepnice

Akreditacijska pločica identificira osobu ili proizvod. U današnje vrijeme akreditacijska pločica je neizostavan dodatak za uspješnu komunikaciju (tj. njen početak) u većim tvrtkama i institucijama, ako želite ostvariti dojam profesionalnosti. Upravo zbog tog razloga akreditacijske pločice se razlikuju od ostalih vrsta pločica i to: različitim dimenzijama, oblicima, bojama i dizajnom. Akreditacijske pločice možete pogledati OVDJE.

Vizitke, vizit karte ili posjetnice su potrebne svima koji se bave nekom djelatnošću. Koliko su Vas samo puta pitali za broj mobitela, telefon ili adresu? Jeste li imali uz sebe papir i olovku da upišete svoje podatke? Uz posjetnice lako i brzo izmijenite svoje osobne kontakt informacije! Uštedite na vremenu te spriječite moguće poteškoće u komunikaciji zbog nečitljivosti rukopisa. Učinite to sa stilom: Posjetnice

Zatražite ponudu

Popunite formu ispod i poslat ćemo Vam ponudu za tražene stavke