Pečati za liječnike / zubare

Liječnici

Pečat Hrvatske liječničke komore – Za izradu pečata potrebna Vam je preslika rješenja Hrvatske liječničke komore (u online narudžbi možete rješenje dodati kao prilog). Oblik pečata nije definiran. U tu svrhu koristi se okrugli oblik pečata, promjera 30 mm (Printer R30). U istu svrhu možete se naručiti i pečat pravokutnog oblika (Printer 30). Boja otiska pečata je najčešće plava, crna ili ljubičasta.

Pečat sadrži: i

– područje djelovanja (npr. Ordinacija opće prakse).

– ime, prezime

– titulu liječnika

– adresa

U svrhu faksimila, koristi se i pečat pravokutnog oblika, najčešće Printer 20. Pečat sadrži osnovne podatke kao što su ime i prezime, titulu i dodijeljeni broj liječnika.

Pečat Hrvatske komore dentalne medicine – Za izradu pečata potrebna Vam je preslika rješenja Hrvatske komore dentalne medicine (u online narudžbi možete rješenje dodati kao prilog). Oblik pečata nije strogo definiran. U tu svrhu najčešće se koristi pravokutni oblik pečata, dimenzija 47 x 18 mm, Printer 30 ili okrugli – Printer R30, oba proizvoljne boje otiska pečata.

Pečat sadrži sljedeće podatke:

– područje djelovanja (npr. Ordinacija dentalne medicine)

– ime, prezime i titula doktora dentalne medicine

– adresa

U svrhu faksimila, koristi se i pečat pravokutnog oblika, najčešće Printer 20. Pečat sadrži osnovne podatke kao što su ime i prezime, titulu i dodijeljeni broj liječnika.

Kako bismo Vam olakšali administraciju i uredsko poslovanje, pripremili smo Vam na izbor više štambilja koji će posao odraditi umjesto Vas!

Odličan primjer je štambilj sa Vašim potpisom, a naručiti ga možete ovdje: Pečati Printer 20

Isto tako, Vaše poslovanje može biti bolje i preglednije, upravo uz štambilje koji Vam omogućavaju lakše pronalaženje određene teme, praćenje dokumentacije, kao i označavanje statusa dokumenata, vrste ili same naredbe.

Na primjer: Na čekanju, Zaprimljeno dana: _________ , Plaćeno, Knjiženo, Dostaviti…

Pečate sa pomoćnim izrazima možete pogledati ovdje: Pečat Printer 20 , a pečate sa izrazima i datumom, na linku: Izrazi i datumar

Datumari – „must have“ štambilji čiju funkciju ne trebamo dodatno objašnjavati. U nastavku pogledajte varijacije datumara, koji se mogu označiti samo sa datumom ili mogu biti označeni sa datumom a i drugim izrazima: Datumari

Natpisna tabla je identifikacija koja predstavlja tvrtku, obrt, udrugu i kao takva je prema zakonu obvezna te se mora istaknuti na adresi sjedišta poduzeća.

U našoj ponudi možete pronaći nekoliko različitih dimenzija za natpisnu tablu.

Obvezni podaci za natpisnu tablu su:

– područje djelovanja (npr. Ordinacija dentalne medicine ili Ordinacija opće prakse)

– ime, prezime i titula

– puna adresa i sjedište

– telefon, fax, matični broj, oib, e-mail, radno vrijeme – po želji naručitelja (nije obvezno)

Table pregledajte na linku: Natpisne ploče – table

U današnje se vrijeme naljepnice koriste u svakodnevnoj pojavi i to u različite svrhe. Jedan od segmenta gdje se naljepnice mogu koristiti je isticanje objekta, tvrtke i sl. bez obzira na djelatnost kojom se bave, ali mora biti u skladu s propisanim zakonom. Stoga, prilikom otvaranja tvrtke, obrta, udruge i sl. potrebno je s vanjske strane objekta istaknuti na vidljivu mjestu naziv ustanove i sav popratni sadržaj (radno vrijeme, naziv izdvojenog pogona …). Ukoliko nemate mogućnosti postavljanja natpisne table (nemogućnost bušenja zida, staklene stjenke i sl.) na prikladno mjesto, predlažemo Vam izradu naljepnica: Naljepnice

Akreditacijska pločica identificira osobu ili proizvod. U današnje vrijeme akreditacijska pločica je neizostavan dodatak za uspješnu komunikaciju (tj. njen početak) u većim tvrtkama i institucijama, ako želite ostvariti dojam profesionalnosti. Upravo zbog tog razloga akreditacijske pločice se razlikuju od ostalih vrsta pločica i to: različitim dimenzijama, oblicima, bojama i dizajnom. Akreditacijske pločice možete pogledati OVDJE.

Vizitke, vizit karte ili posjetnice su potrebne svima koji se bave nekom djelatnošću. Koliko su Vas samo puta pitali za broj mobitela, telefon ili adresu? Jeste li imali uz sebe papir i olovku da upišete svoje podatke? Uz posjetnice lako i brzo izmijenite svoje osobne kontakt informacije! Uštedite na vremenu te spriječite moguće poteškoće u komunikaciji zbog nečitljivosti rukopisa. Učinite to sa stilom: Posjetnice

Zatražite ponudu

Popunite formu ispod i poslat ćemo Vam ponudu za tražene stavke