Svjetlo svijeća, miris voska i drveni pečat nekad davno bili su glavni sastojak svake korespondencije. Otopljeni crveni vosak u koji se utiskivao poseban simbol, žig ili grb bili su jedino osiguranje da sadržaj poruke nisu vidjele treće oči. Elegantno, praktično ali i romantično rješenje! 

Danas umjesto otiska u vosku u svojoj korespondenciji koristimo brojne druge zaštite, no zašto ponekad ne bi vratili vrijeme i bar u posebnim situacijama iskoristili elegantne pečate za vosak?

Bez obzira da li želite osigurati sadržaj svog pisma, dodati poseban starinski štih svojim pozivnicama za vjenčanje ili posebnim otiskom osigurati kvalitetu svog proizvoda, pečat za vosak prava je stvar za vas!

Naši elegantni pečati za vosak izrađeni su od mesinga s drvenom drškom dok se otisci izrađuju koristeći najsuvremeniju CNC tehnologiju koja omogućujeizuzetnu preciznost. Otisci mogu prikazivati što god želite, od najjednostavnijeg natpisa, datuma, logotipa do kompliciranih grbova.

U ponudi trenutno imamo pečate za vosak promjera 20, 25 i 30 mm, a vidjeti i naručiti ih možete ovdje

Pečat s fotografija izradili smo za slovensku tvrtku BIG BERRY koja je isti prepoznala kao savršen dodatak za pozivnice na svoj događaj, a webshop www.pecati.com kao mjesto gdje može nabaviti svoj novi kvalitetan pečat za vosak po narudžbi!

Pečat za vosak može sadržavati posebnu poruku za omotnice u kojima su pozivnice za vaš elegantan događaj, biti dodatak svilenim vrećicama ili kutijicama u kojima su poklončići za vaše drage goste ili posebnu oznaku koja se otiskuje na staklenku vašeg domaćeg džema i meda (ili bocu rakije) te proizvodu daje svojevrstan dokaz porijekla.

Pečati za vosak mogu biti različitih dimenzija, ovisno o vašim potrebama, a rok izrade je minimalno 5 dana od autorizacije grafičke pripreme otiska pečata.

Ako pečat za vosak nije baš ono što tražite, a želite nešto zaista posebno preporučujemo vam i pečat za tekstil pomoću kojeg željeni otisak možete prenijeti na kožu, svilu, pamuk i brojne druge vrste tkanina te suhi žig koji pritiskom o papir ostavlja reljefni otisak.

Za više informacija posjetite nas u knjižari kod varaždinskog Starog grada, nazovite nas na 042211877 ili se javite na info@pecati.com.