Novi se na tržištu, tek ste otvorili vlastiti biznis, a toliko dodatnih stvari još treba napraviti? Paket 3 u 1, jednom narudžbom rješava Vaš problem. U paketu se nalazi često korišteni Pečat Printer 30, natpisna tabla A4 formata i 100 komada posjetnica.

Pečati

Pečati su nezaobilazni u poslovanju bilo koje tvrtke. Bez ove male stvarčice ne može se obavljati velika većina administrativnih poslova. Pečati imaju veliku važnost jer bez njih mnogi dokumenti, bitni za poduzeće, neće biti pravno valjani. Koriste se za ovjeru vjerodostojnosti i njima se garantira autentičnost. U ovom paketu nalazi se Pečat Printer 30 koji  je iznimno popularan za korištenje u poslovnom svijetu. Otisak je pravokutnog oblika, a njegova boja proizvoljna kao i boja drške te kartice. Poslovnice najčešće koriste crnu boju otiska, ali zbog kasnije lakšeg prepoznavanja originalnoga dokumenta od njegove kopije, preporučuje se korištenje neke druge boje (zelene, ljubičaste ili plave). Na našem web shopu možete pronaći naručiti Pečat Printer 30 i ostali pribor za pečate.

Table

Natpisane table služe za identifikaciju poslovnice i obavezno ih je istaknuti  na adresi sjedišta poduzeća.  Važno je da se nalazi na vidljivom mjestu. Nudimo nekoliko različitih dimenzija za natpisnu tablu i odabir njihove boje. U ovom paketu nalazi se Natpisna tabla A4 formata pravokutnog oblika. Podaci koje je obavezno navesti na tabli su: naziv (tvrtke, udruge, obrta ili slično) i puna adresa i sjedište, a za obrt je potrebno dodatno istaknuti djelatnost te ime i prezime vlasnika. Dodatno se na tablu može napisati telefon, fax, OIB ili adresa elektroničke pošte.

Posjetnice

Posjetnice, vizitke ili vizitkarte se uvelike koriste i iznimno su efikasne. Ovaj mali, a ipak jednostavni dodatak vašem poduzeću daje onaj pravi poslovni štih i olakšava razmjenu poslovnih podatak. Posjetnice se tiskaju na kvalitetnom papiru do 300 grama digitalnom tisku. Standardna veličina posjetnica je 90 x 50 milimetara, no moguće ju je izmijeniti. Nemate ideju kako izraditi i kreativno dizajnirati posjetnicu koja najbolje odgovara vašem poslovanju? Nema problema. Nudimo izradu grafičke pripreme po pristupačnoj cijeni uz garantiranu kvalitetu izrade.

Ovaj paket idealno je rješenje za sve novopečene poduzetnike ili one koji svoj biznis žele dodatno pospješiti. Pečati, natpisne table i posjetnice neizostavni su dio poslovnoga svijeta. Unaprijedite svoje poslovanje jednim klikom za narudžbu ovoga fantastičnoga paketa. Naručiti možete ovdje po iznimno povoljnoj cijeni uz 25% popust! Odlična ponuda i ostali paketi nalaze se ovdje. Kontaktirajte nas na www.git.hr i www.pecati.com kako bi Vam olakšali poslovanje i omogućili unaprjeđenje Vašeg biznisa. Pratite nas na društvenim mrežama Instagram i Facebook gdje možete pronaći i ostale zanimljive proizvode koji olakšavaju svakodnevne poslove u poduzeću.