Velika novost na webshopu www.pecati.com jest da robu koju ste naručili preko naše košaricu, uz plaćanje pouzećem ili uplatom na račun, odnedavno možete platiti i karticom! Kako bi izašli u susret našim dragim kupcima, ali i bili u korak s vremenom, uveli smo u naš sustav mogućnost kartičnog plaćanja. Jednostavno i sigurno!

Dakle, na www.pecati.com odabrane pečate, natpisne table, opremu i sve ostalo možete platiti svojom karticom – Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners, Discover, a mi vam garantiramo sigurnu kupnju te sigurnost vaših kartičnih podataka.

Plaćanje na rate moguće je American Express i Diners karticama do 6 rata te Maestro i Visa Inspire karticama PBZ-a do 6 rata. MasterCard i Visa karticama Zagrebačke banke moguće je plaćanje do 12 rata uz minimalni iznos od 500 kn.

Inače, pri plaćanju na našoj web trgovini koristite napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta koji osigurava potpunu tajnost vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od vašeg web preglednika do banke koja je izdala vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o vašoj platnoj kartici.

Sustav sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Za sva ostala pitanja, detaljnije informacije ili reklamacije svakako nam se javite info@pecati.com, na 042/211-877 ili nas posjetite u našoj knjižari pored varaždinskog Starog grada.