Graviranje je jedna od najstarijih i najčešćih metoda označavanja predmeta, prvo u industriji, a kasnije i u svim drugim granama. Posebice pojavom lasera i laserskog graviranja. Danas je zaista rašireno na gotovo sve podloge na koje se želi nešto ugravirati ili iz koje se nešto želi izrezati.

Lasersko graviranje kao tehnika omogućava veliku preciznost i točnost (graviranja ili izrezivanja) raznih oblika, a uz to povoljnu i brzu uslugu bez obzira da li se radi o jednom proizvodu, većim ili manjim serijama proizvoda.

U GIT- nudimo uslugu laserskog graviranja na GRAVERSKU PLASTIKU, DRVO, KOŽU, STAKLO, PLASTIKU, NEKE OBOJANE METALE, te laserskog izrezivanja na svim navedenim materijalima osim metala i stakla.

Dakle, ukoliko želite svoj proizvod učiniti posebnim, dodati poseban „štih“ ili jednostavno označiti, numerirati na jednostavan, dugotrajan i otporan način to možete – graviranjem.

Uz to, ukoliko želite poklonu za svoju obitelj, prijatelje i poslovne partnere dodati osobni pečat ili predstaviti vizualni identitet tvrtke na malo drugačiji način, tu je ponovno graviranje!

Git nudi uslugu graviranja naziva, teksta ili imena na privjeske, čaše, boce, olovke, etuie za posjetnice, jelovnike, cjenike, čaše za olovke, okvire za slike, kutije za vina, kutije za spajalice, podmetače za čaše, kutije za papir… Tu su i inventarne pločice i natpisi, natpisne tablepločice za vrata i sandučiće, natpisi za stolove, 3D slova i ukrasi te gumice naših pečata svih dimenzija i oblika. 

I što god vam padne na pamet.

Na sve predmete koji su izrađeni od materijala prikladnog za lasersko graviranje GIT-ov tim će uz pomoć najsuvremenije tehnologije ugravirati željeni naziv, personalizirani tekst ili ime i prezime osobe kojoj je poklon namijenjen.

TEHNIČKI PODACI:

Maksimalna veličina plohe za izrezivanje/graviranje iznosi 600×400 mm

U cijenu našeg graviranja nije uključena cijena pripreme i grafičkog dizajna

Cijena izrade pripreme koja uključuje logotip, clipart, fotografiju ili slično iznosi 100,00 kn

Cijena pripreme za rotogravuru (gravura na čaše, boce i slično) iznosi 50,00 kn

Za sve predmete vrijednosti iznad 300,00 kn naplaćuje se osiguranje u iznosu od 10% vrijednosti samog predmeta

Rok isporuke manjih serija (do 20 komada) proizvoda je 1 do 2 dana nakon odobrenja grafičke pripreme

Rok isporuke većih serija proizvoda je 7 dana nakon odobrenja grafičke pripreme ili prema dogovoru

Za sve ostale ideje, upite i informacije možete nas posjetiti u našoj knjižari pored varaždinskog Starog grada, zvati na 042 211 877 ili se javiti na info@pecati.com.