Iskustvo, moderna tehnologija i visokokvalitetni materijali glavne su garancije našeg rada, naših usluga i proizvoda. Naime, mi u GIT-u bavimo se, između ostalog, izradom pečata već dugi niz godina i skupili smo izuzetno veliko iskustvo, ali i znanje koje i dalje svakim danom nadopunjavamo. 

Kontinuirano radimo na proširenju naše ponude, ali i podizanju kvalitete postojećih proizvoda i usluga. Posao nam olakšavaju izuzetno kvalitetni pečati našeg glavnog dobavljača COLOP, ali i znanje koje usvajamo i dopunjujemo svakom novom narudžbom, svakim novim izrađenim pečatom, svakom novom idejom koju pretvaramo u novi projekt i novi proizvod.

Kvalitetni materijal i moderna tehnologija omogućuju nam preciznu izradu pečata brojnih dimenzija i oblika, bez obzira na kompliciranost samog otiska.

Naši pečati su ekonomični, ergonomični i funkcionalni, modernog dizajna i izdržljivi, jednostavni i ugodni za upotrebu, a naš tim spreman da za vas izradi sve što ste zamislili! Brzo, efikasno i kvalitetno!

Uz automatske pečate za sve djelatnosti, pečate za uredsko poslovanje, pečate s drvenom drškom, pečate za vjenčanja, pečate za vosak, pečate iz hobby programa, u našoj ponudi možete naći i sav ostali pribor koji vam je potreban za jednostavnu upotrebu pečata.

Dakle, ako želite kvalitetnu i brzu uslugu temeljenu na godinama iskustva, svakako nam se javite.

Ako ne znate kako nadopuniti tintu ili promijeniti jastučić na svom pečatu ili kako promijeniti datum na vašem datumaru, javite nam se.

Ako ne znate koji pečat vam je potreban za otvaranje tvrtke, ako želite personalizirani pečat s vašim inicijalima ili sa snježnim pahuljama za ukrašavanje vaših božićnih čestitki, javite nam se.

Naš tim uvijek je spreman pomoći i podijeliti s vama znanje te vas uputiti na točno ono što vam treba.

Hvala vam na dosadašnjem povjerenju, a za sve informacije posjetite nas u našoj knjižari kod varaždinskog Starog grada, nazovite na 042 211 877 ili nam se javite na info@pecati.com.