Bez obzira da li potpisujete novi ugovor o radu, vjenčani list na vaš najbitniji dan, dokument kojim preuzimate nasljedstvo od velikodušnog tetka iz Amerike ili običan kupoprodajni ugovor za kupnju automobila kod javnog bilježnika, vaš potpis na nekom od tih dokumenata je nešto što sigurno ne želite da brzo izblijedi ili jednostavno “nestane”.

Ili još gore, da se zamijeni drugim potpisom ili većim iznosom!

Rješenje za to su sigurnosne kemijske olovke za potpisivanje dokumenata koje sadržavaju tintu otpornu na kiseline i na vodu što pomažu u sprečavanju krivotvorenja svih vrsta dokumenata.

Ako ste (bar jednom) pogledali film Catch me if you can s Leonardom Di Capriom i Tom Hanksom u glavnim ulogama, znate o čemu pričamo! Riječ je o filmu baziranom na “životopisu” poznatog krivotvoritelja Franka Abagnalea, koji je pronevjerio desetke milijuna dolara šezdesetih godina prošlog stoljeća.
Nakon što je uhvaćen, postao je poseban savjetnik FBI-a i stručnjak za sigurnost dokumenata te proveo analizu kvalitete tinte svih poznatijih proizvođača koji imaju certifikat ISO 14145-2. Njegov odabir, kao najbolje i najkvalitetnije rješenje, je kemijska olovka Signo 207, japanskog proizvođača UNI Mitsubishi Pencil.

A od sada je možete naručiti i na www.pecati.com!

Dakle, uzmite u obzir savjet jednog od najvećih krivotvoritelja svih vremena i ne potpisujte važne dokumente običnim kemijskim olovkama čija tinta ne prodire u strukturu papira, nije pigmentirana pa s vremenom izblijedi, te je i običan „maher“ može uz pomoć malo acetona jednostavno izbrisati!

Prednosti kemijske olovke Signo 207:

• tinta otporna na kiselinu, vodu i blijeđenje
• čvrsta špica se ne savija ni lomi
• posjeduje certifikat ISO 14145-2
• tinta prodire duboko u vlakna papira i sprječava krivotvorenje
• idealno sredstvo za potpisivanje dokumenta
• moderan i elegantan dizajn
• savršeni otisci tinte zahvaljujući najkvalitetnijim materijalima

Trenutno u ponudi imamo dvije olovke Signo 207:

Sigurnosna kemijska olovka za potpisivanje dokumenata Uni-ball Signo 207 – 0.5 mm

Sigurnosna kemijska olovka za potpisivanje dokumenata Uni-ball Signo 207 – 0.7 mm

Ove i ostale UNI ball kemijske olovke možete naručiti i na našem GIT webshopu – www.git.hr