GIT nakon brojnih projekata među kojima je i webshop www.pecati.com, predstavlja svoj najnoviji pothvat koji spaja grafiku, informatiku i trgovinu, a to su – kreativne 2D i 3D POP UP čestitke.

Riječ je o čestitkama za čiji dizajn i izradu su zaslužni GIT-ovi stručnjaci koji laserskom preciznošću iz grafičkih priprema izrezuju kreativne „sastojke“ za POP UP priče. Čestitke su namijenjene proslavi rođendana, blagdana i drugih prigoda.

Iako je projekt u svojim početnim fazama, kreativnost, kvalitetni materijali i moderna tehnologija sastavnice su najnovije GIT-ove priče koja se sa svakim danom razvija i širi. POP UP čestitke su poklon koji se čuva cijeli život, bez obzira da li ste je dobili za rođendan, koristili kao pozivnice na svoje vjenčanje ili kupili kao turist.

Dijelimo ih na prigodne koje su namijenjene rođendanima, vjenčanjima, Valentinovu ili za dobre želje povodom prinove u obitelji, zatim turističke koje su namijenjene turistima, ali i svima ostalima koji vole svoj grad, te čestitke po narudžbi koje možete sami osmisliti (dizajn), dodati svoju poruku po želji, dodati logotip svoje tvrtke i potpise zaposlenika te pokloniti kao zaista poseban i kreativan poslovni poklon, te kolegama, partnerima i klijentima zaželjeti uspješnu godinu.

Dakle, u našoj zbirci čestitki možete pronaći mnoge kreativne motive, ali i osmisliti sasvim svoj!

Na vama je samo da odaberete – www.creative-popups.com

Pratiti nas možete i preko Facebooka.