Za Vas smo ove godine osmislili božićni dekorativni program u kojem smo stopili vrhunsku tehnologiju laserskog izrezivanja i božićni duh. Rezultat su naše božićne dekoracije u raznim prigodnim motivima koje možete naručiti OVDJE. Ove dekoracije su eko proizvod – načinjene od drva sa pripadajućim špagicama od konoplje čine 100% biorazgradiv proizvod.

U našoj ponudi nalaze se ornamenti za božićno drvce s raznim motivima:

Sobovi – klasični božićni motiv osobito drag mlađim uzrastima. U paketu se nalaze 4 komada.

Pahulje – svevremenski klasik – jednostavne, efektne i savršeni ornament za božićno drvce. Ništa toliko ne dočarava radost Božića poput mekih i nježnih pahulja. Dolaze u pakiranju od 10 komada.

Božićne jelke – simbol života zbog svoje zimzelenosti. Stari Slaveni unosili bi ga u kuću da bi simbolički očuvali život do proljeća. Naši borići dolaze u 4 različita motiva, a u paketu ih se nalazi 8 komada.

Kuglice s imenom – ovaj proizvod nije tako krhak poput klasičnih staklenih kuglica za bor. Neće se slomiti pri padu. Ove kuglice imaju mogućnost apsolutne personalizacije. Predstavljaju savršen božićni poklon. Zbog svoje posebnosti i vremena potrebnog za grafičku pripremu, narudžbe primamo do 19.12, a 20.12. isporučujemo Vaše poklon kuglice s imenom.

Zvijezdice – najčešće svijetlo u dugim zimskim noćima mi smo prenijeli na drvo kojeg možete ovijesiti na svoju božićnu jelku. Zvijezdice dolaze po 4 u paketu.

Pripremili smo i razne božićne dekoracije koje čine idealan poklon za Vama bliske i drage osobe:

Borići čestitke – pripremili smo nekoliko motiva drvenih božićnih čestitki koji ujedno mogu biti dio Vaših jaslica za vrijeme trajanja blagdana i stalan izložbeni primjerak na Vašem stolu koji će Vas podsjećati na sretne blagdane provedene s bližnjima.

Stalak s vizurom grada Varaždina – savršen je poklon namijenjen poslovnim parnerima. Možemo ga za Vas personalizirati gravurom dodajući Vaš logotip ili moto tvrtke.

Božićno selo – drvena instalacija prepuna sitnih detalja predstavlja idealan poklon i savršena je kao dio kućnih jaslica pod Vašom božićnom jelkom.

Saonice sa sobovima – efektan poklon koji Vam ujedno može poslužiti kao funkcionalna dekoracija na božićnom stolu. U saonice možete staviti bonbončiće, bonbonijere ili zapakirane kolačiće u obliku malih poklona, a tako napunjene saonice su idealan pokolon za sve sladokusce.