Božićni pečati zamišljeni su kao dekorativan dodatak vašim blagdanskim instalacijama, čestitkama, pozivnicama, zahvalnicama, poklončićima i slično. Otisci i motivi ovise isključio o vašim željama, jednako kao i dimenzije te boje otisaka.

Pomoću ovih pečata možete zaželjeti sretne blagdane obitelji i prijateljima, uspješnu novu godinu poslovnim partnerima ili jednostavno dodati blagdanski ugođaj u vašu poslovnu korespondenciju.

Nudimo automatske pečate i pečate s drvenim drškama raznih dimenzija, oblika i boja otiska.

Neke naše božićne pečate možete naručiti direktno preko webshopa, a ostale izrađujemo po narudžbi!

Otisak vašeg posebnog božićnog pečata može se, uz tekst, dodatno obogatiti različitim elementima poput Djeda Božićnjaka, pahulja, sobova

Bez obzira da li imate već pripremu za pečat kakav želite ili trebate pomoć u osmišljavanju dizajna otiska, svakako nam se javite! Možemo za vas odraditi pripremu te vam je poslati na autorizaciju prije izrade samog pečata.

Ako naručite automatski pečat u paketu dobivate kućište pečata, jastučić s tintom te personaliziranu gumicu za otisak koja se postavlja u kućište.

Jastučić sa tintom i tinta za jastučić kod pečata s drvenom drškom se naručuju zasebno.

ZA SVA PITANJA, SAVJETE I IDEJE POSJETITE NAS U KNJIŽARI KOD VARAŽDINSKOG STAROG GRADA, NAZOVITE NAS NA 042211877 ILI SE JAVITE NA INFO@PECATI.COM