BOX NOW – fleksibilna dostava prilagođena Vama

Užurbani način života modernog čovjeka zahtjeva sve više praktičnosti, jednostavnosti i brzine obavljanja svakodnevnih zadataka. Klasični načini kupovine u običnim prodavaonicama polako postaju prošlost, a sve veći broj ljudi prepoznaje prednosti online shoppinga dostupnog svega u par klikova. Naše poduzeće prati trendove i motivirano je inovacijama, s toga smo našim korisnicima omogućili BOX NOW, modernu dostavu koja se prilagođava Vašem vremenu.

BOX NOW pruža pametna rješenja dostave paketa koja kombiniraju suvremenu tehnologiju s brzom, pouzdanom i sigurnom uslugom dostave paketa. Paketomati su postavljeni diljem Republike Hrvatske na ključnim pozicijama, posebno u gradovima, kako bi se osiguralo nesmetano preuzimanje naručenih paketa u bilo koje vrijeme. Same pozicije paketomata su pažljivo odabrane kako bi pokrile manju kilometražu i omogućile efikasnu dostavu većeg broja paketa odjednom. Osim što omogućavaju fleksibilnost, inovativni paketomati doprinose očuvanju okoliša jer koriste solarnu energiju za svoj rad, smanjujući opterećenje na električnu mrežu i potičući upotrebu obnovljivih izvora energije. Ono što je posebno inovativno je to što korisnici pomoću mobilne aplikacije mogu pratiti status pošiljke u realnom vremenu.

Sada je pravi trenutak za izabrati BOX NOW kao Vašu glavnu dostavnu opciju. Povežite brzinu s pouzdanošću i odaberite uslugu koja se prilagođava Vama! Izaberite BOX NOW dostavu i doživite novu razinu brzine i praktičnosti. Vaša brza dostava je udaljena samo jedan klik! SBOX NOW je predvodnik u spoju logistike i tehnologije, pružajući pametna rješenja dostave paketa koja kombinira modernu tehnologiju s brzom, pouzdanom i sigurnom uslugom. Naš cilj je postati vaše vrhunsko odredište za kvalitetnu i efikasnu uslugu dostave. Ističemo se fleksibilnošću u isporuci paketa, postavljajući nove standarde u tehnološki potaknutoj dostavi.

Posjetite naše službene stranice www.git.hr i www.pecati.com te nas pratite na društvenim mrežama Facebook i Instagram kako biste saznali više o našem poslovanju.